Foto: Arhivă

Foto: Arhivă

Dragnea sugerează că șefa DNA, Laura Kovesi, "a sunat și a spus că mă bagă în pușcărie"

Liderul PSD, Liviu Dragnea, susține că șefa DNA, Laura Kovesi, ar fi dat un telefon în care a promis c-o să-l bage în pușcărie, ca răzbunare pentru faptul că el are o relație bună cu postul Antena 3.

Mihai Diac 0 comentarii

Liviu Dragnea a relatat acest incident marți seară, la Antena 3. Potrivit acestuia, Kovesi ar fi dat un telefon cu privire la Dragnea chiar în momentul în care actualul lider PSD se afla în studioul Antena 3.

”Să vă mai spun ceva, că asta îmi stă înfiptă în mine. Sigur că vă aduceți aminte de ziua aia în care v-ați pomenit cu ANAF-ul pe aici. A doua zi am avut o conferință de presă dedicată pe acest subiect și dacă mai ținți minte pe la ora 16.00 m-ați sunat și m-ați invitat să vin în emisiune. Am venit cu domnul Tăriceanu și am făcut-o cu toată deschiderea.

În timpul emisiunii, cineva, o doamnă, fără nicio legătură cu persoanele amintite mai devreme, a sunat, o doamnă a sunat un anumit domn și i-a spus că îl voi târî pe omul ăsta pe scări, cu familia, cu Protecția Copilului cu toate, îl voi băga în pușcărie. Merge la televiziunea aia care e împotriva mea, care mă critică mereu. Și m-a târât, după cum ați văzut”, a spus Liviu Dragnea, marți seară, la Antena 3.

Comentarii

loading...