8.8 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăPoliticăDragnea: Trimitem nişte oameni la Cotroceni să îi sugerăm noi întrebări preşedintelui

Dragnea: Trimitem nişte oameni la Cotroceni să îi sugerăm noi întrebări preşedintelui

“Trimitem nişte oameni să îi sugerăm nişte întrebări (n.r.: pentru referendum)”, a declarat Liviu Dragnea, la România TV, citează Mediafax.

Întrebat despre faptul că PSD a fost chemat la consultări la o zi după celelalte partide, liderul PSD a afirmat: “e ceva straniu, pentru că preşedinţii chemau PSD pentru că e cu cel mai mare număr de voturi şi cel mai mare număr de parlamentari. E o stare de disperare”.

“Temele în sine nu sunt de respins, nu am fost împotriva luptei anticorupţie şi o spun cu date şi acţiuni, nu este PSD împotriva instituţiilor statului, am sprijinit cu tot ce a fost nevoie infrastructură, legislatură. Mai am o speranţă şi sper să nu mor cu ea în brate, ca magistraţii să fie independenţi, toţi cei care vrem să vedem cu ce teamă au trăit, unii mai trăiesc”, a mai spus Dragnea.

Legat de iniţierea referendumului, liderul PSD susţine însă că aceasta este: “o păcăleală a lui, caută un prilej disperat să îi ajute pe liberali, o să aibă o problemă cu USR şi Cioloş pentru că ei au dat OUG care au modificat sute de articole din Codul Penal. Şi au mai spus ceva că vor adopta ordonanţe ca să modifice codurile.(…) Pe Iohannis nu-l interesează decât să aibă ocazia să vorbească, să nu fie mut în referendum. Cu temele nu am o problemă, de aici şi până a vedea dacă constituţional, o să văd”.

 

Îl aduc eu pe Satana să fie consilierul meu?

Dragnea a negat luni că Florian Coldea ar fi consilierul său, spunând că acesta este unul dintre oamenii care au făcut rău României şi l-a condamnat, prin presiuni, de trei ori şi vrea să o facă şi a patra oară.

“Pe mine Coldea (n.r.: să îl consulte)? “Sfetnicul” meu de taină m-a condamnat de 3 ori până acum şi vrea şi a patra oară. Florian Coldea, doamnul general. Şi presiunile făcute de Pahonţu (directorul SPP)”, a declarat Liviu Dragnea, la România TV.

Liderul PSD a spus că este enervat de zvonurile potrivit cărora fostul număr doi din SRI ar fi consilierul său.

“Cum dracu’ să fiu auzit? Doamne iartă-mă în post. Mă enervează asta cu Codea consilierul meu. Îl aduc pe Satana consilierul meu? E unul dintre cei trei oameni care au distrus România”, a mai spus Dragnea.

Cele mai citite

Ce trebuie să ai în vedere atunci când dorești să achiziționezi o barcă?

De la mic la mare, cu toții simțim o atracție deosebită pentru întinderile de apă. Când eram mici, mergeam la râu sau mare și...

VIDEO. Cătălin Cîrstoiu: “Îmi pare rău că nu l-am ascultat pe Traian Băsescu”

Cătălin Cîrstoiu, candidatul comun PSD - PNL la Primăria Capitalei, a vorbit, înt-o conferință de presă, despre expunerea publică ce i-a adus "mult rău"...

Anunț de ultimă oră al Federaţiei Germane de Fotbal! Ce se întâmplă cu selecționerul Julian Nagelsmann

Federaţia Germană de Fotbal (DFB) a anunțat că i-a prelungit contractul selecționerului Julian Nagelsmann până în anul 2026. „Este o decizie care vine din suflet....
Ultima oră
Pe aceeași temă