Dragoș Preda este cetățeanul care într-o franceză impecabilă a pus-o pe Clotilde Armand la punct

Dragoș Preda este cetățeanul care într-o franceză impecabilă a pus-o pe Clotilde Armand la punct

Dragoș Preda (PNL): Clotilde Armand taie finanțările la cel mai mare spital de copii din țară

Se prefigurează un nou scandal la Sectorul 1. Spitalele nu mai primesc finanțările legale. După criza gunoiului, Clotilde Armand provoacă și criza din sănătate.

Marius Ghilezan 0 comentarii

Vicepreședintele PNL Sector 1, Dragoș Preda, avertizează că sectorul 1 nu are numai problema șobolanilor și a gunoaielor neridicate, din cauză că primarul ales nu vrea să plătească facturile dintr-un contract legal, ci și Spitalul Clinic de Urgență Grigore Alexandrescu este deposedat de finanțările convenite în anii trecuți. ”Am avut deja mai multe discuții, una foarte importantă cu dr Alexandru Ulici, managerul Spitalului Clinic de Urgență pentru copii Grigore Alexandrescu, o unitate medicală de maximă importanță nu doar pentru sector, ci pentru tot Bucureștiul și toată regiunea. E un spital care tratează 800-1000 de copii pe zi, iar tăierea finanțării afectează direct funcționarea lui, este vorba despre activitatea curentă, plata utilităților, funcționalitatea clădirilor, verificările curente. Clădirile astea depind efectiv de fondurile alocate de Primărie, iar ele trebuie deblocate de urgență”, a spus Dragoș Preda, conform Evz.
După ieșirea pe televiziuni a directorului Alexandru Ulici, de la Spitalul Alexandrescu, din iarnă, Nicușor Dan a promis că va prelua sarcinile financiare la Primăria Capitalei. Nu s-a întâmplat nimic, spun sursele medicale.
Banii de la Primăria sectorului 1 erau folosiți la investiții.
Dragoș Preda este tânărul care, într-o franceză impecabilă, i-a amintit lui Clotilde Armand, la ultima ședință de Consiliu, că trebuie să respecte un contract în vigoare, dacă nu să plece acasă.

Comentarii

loading...