11.5 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăPoliticăDrepturile Omului, Justitia si Capitalul Autohton in mainile “achitatilor" Ponta si Tariceanu

Drepturile Omului, Justitia si Capitalul Autohton in mainile “achitatilor” Ponta si Tariceanu

Protocolul alianței dintre ALDE și Pro România a fost semnat încă din 7 august și a fost depus la Tribunalul București! Victor Ponta și Calin Popescu Tăriceanu așteaptă ieșirea actelor de la Tribunalul București. 

Surse RL din ALDE spun că Grațiela Gavrilescu l-ar putea trăda pe Tăriceanu și ar trece la PSD. Același lucru l-ar putea face și Ramona Mănescu, spun alte surse, apropiate de Viorica Dăncilă.

Context

Calin Popescu Tariceanu condus de gruparea Daniel Chitoiu, o “sageata” a unei parti din serviciile secrete si “casieria” ALDE, cel care si-a bagat nasul, pe Dan Radu Rusanu de la PNL in inchisoare in scandalul cu societatea Astra Asigurari, s-au vazut cu sacii in caruta din nou si s-au pus pe ce stiu mai bine sa faca, adica “parjolirea Romaniei”. 

Romania Libera, a consultat dosarul penal Astra Asigurari aflat acum pe rol in faza de apel, si a constatat ca Mircea Ursache, omul lui George Maior a fost cel mai vehement in a desfiinta societatea Astra Asigurari, chiar mai vehement decat Radu Rusanu, succesorul temporar Daniel Daianu sau chiar Misu Negritoiu.

Tot Mircea Ursache cu al sau fin, Dan Hazaparu cel care in anul 2014 i-a strans semnaturile la candidatura pentru alegerile prezidentiale din 2014 lui Teodor Melescanu au incercat sa se infiltreze in procesul care se judeca pe rolul curtii de arbitraj international de la Washington impotriva deciziilor guvernului Victor Ponta.

Mihai Tudose, omul numarul 1 din Pro Romania, a fost Ministrul Economiei in guvernul Ponta cand capitalistii romani si ale lor investitii autohtone erau masacrate.

Romania, in pericol

Primele semne a revenerii gruparii care a parjolit pe metoda rusa “raider” a tot ce inseamna capitalist roman se vede deja, City Insurance, ultima societate cu actionariat romanesc este in pericol de insolventa si faliment, 3 service-uri auto au anuntat subit ca vor cere insolventa acesteia. City Insurance, ca si Astra Asigurari a devenit cea mai mare societate de asigurari generale, ocupand locul 1 pe segmentul RCA.

Despre Victor Ponta si cine se afla in spatele acestuia, Romania Libera a scris in repetate randuri, ultimul venit cu acte in regula alaturi de Ponta, este chiar fostul sef operativ al Serviciului Extern de Informatii – Silviu Predoiu.

Cel mai toxic politician al timpurilor, fost procuror flancat de cele mai importante servicii secrete romanesti este din nou in masura sa faca jocurile si sa puna mana pe resursele Romaniei pentru a indestula oamenii care l-au sustinut : George Maior, Silviu Predoiu si Teodor Melescanu.

Desi romanii l-au trimis acasa in repetate randuri in 2014 – o victorie categorica a lui Klaus Iohannis si in 2015 – dupa “mortile 112 din Apuseni si Colectiv”, gruparea din jurul lui Victor Ponta neatinsa si necalcata niciodata de vreun procuror roman cinstit se urca iarasi pe cadavrele romanilor.

Dupa ce si-au pus la punct Sectia de Investigare a Infractiunilor in Justitie cu ajutorul actualilor “puscariasi” printre care si Liviu Dragnea, Calin Popescu Tariceanu si Victor Ponta isi oficializeaza alianta care nu murise oricum niciodata.

SIIJ, puternic sustinuta de toata media principala din Romania,  inclusiv Romania Libera, a demonstrat ca de fapt avea o singura agenda cu cateva dosare de inchis : dosarul Ponta Blair, Sebastian Ghita si Hrebenciuc si vreo doi inculpati de trimisi la puscarie : Laura Kovesi si Florian Coldea, pe domnul George Maior, SIIJ nu se preocupa sa-l deranjeze sau sa-i emita vreun mandat de aducere pentru ca domnul Maior este “bolnavior” sau are importante lucruri de pus in practica, cum ar fi preluarea puterii prin alianta Ponta – Tariceanu.

Astazi, dosarele care s-au lasat cu “morti suspecte” cum ar fi cel al judecatorului Stan Mustata, stau prafuite in coltul derizoriu unde “procurorii umiliti de Augustin Lazar” isi desfasoara activitatea. Nu mai vorbim de abuzurile asupra capitalistilor romani sau a magistratilor de buna credinta din Romania, uitati in inchisoare sau tinuti netrimisi in judecata ani de zile cu masuri preventive.

Nici DNA nu se lasa mai prejos, in plangerea penala cu spaga de 500.000 de euro la domnul George Maior, Procurorul Sef Nistor a pierdut, a inchis sau a trimis la ICCJ dosarul, nici el nu mai stie exact, conform dezvaluirilor jurnalistei Sorina Matei.

Din discursurile lui Tariceanu, a disparut subit interesul national, lupta impotriva abuzurilor in justitie, protejarea drepturilor omului sau parteneriatele strategice dintre firmele romanesti si cele americane.

Intalnirea de la Casa Alba, Donald Trump lasat cu ochii in soare

Presedintele Klaus Iohannis nu va putea sa aduca nici o investitie americana pe pamant romanesc, cu atat mai putin Exxon, caci gruparile din spatele Ponta- Tariceanu sunt pe felie cu Rusia prin ale lor proxy-uri austriece.

Este de notorietate disponibilitatea pe care Tariceanu a aratat-o fata de interesele austriece la Marea Neagra dar si disponibilitatea lui Ponta fata de lobby-istii austrieci de pe vremea cand acesta era premierul Romaniei. 

Revenirea lui Ponta cu ajutorul lui Tariceanu, nu pare sa deranjeze pe nimeni din cei care strigau din toti “bojocii” in 2014 ca cei doi sunt niste puscariabili, mafioti.

Cele mai citite

Captive ideologiei, euroelitele nu sesizează declinul capitalismului

Revoluţia franceză a desfiinţat latifundiile feudale, în folosul unităților de producție burgheze. Comuniștii au distrus proprietatea privată pentru a crea omul nou eliberat de...

Toți cei 45 de pasageri dintr-un autobuz și-au pierdut viața într-un accident în Africa de Sud

Aproape toţi pasagerii dintr-un autobuz, 45 de persoane, şi-au pierdut viaţa joi în Africa de Sud într-un accident rutier grav, după ce vehiculul în...

Tendințe de Culori și Materiale pentru 2024: O Privire Asupra Designului Interior

Anul 2024 aduce o schimbare notabilă în preferințele de culori și materiale în lumea designului interior, reflectând o nevoie crescândă de confort, sustenabilitate și...
Ultima oră
Pe aceeași temă