10.4 C
București
luni, 22 aprilie 2024
AcasăPoliticăDumitru Oprea (PNL): România are nevoie de încă un mandat pentru preşedintele...

Dumitru Oprea (PNL): România are nevoie de încă un mandat pentru preşedintele Iohannis

Liberalul susține că preşedintele Klaus Iohannis, în parteneriat cu PNL, a fost ,,arma politică împotriva regimului Dragnea şi coaliţiei PSD-ALDE”.

,,Preşedintele Klaus Iohannis a făcut exact ceea ce a promis: a funcţionat întru totul în limitele Constituţiei, dar s-a dovedit în momentele-cheie de criză perfect adaptat modelului “jucător”. A întârziat aberantele schimbări ale legilor Justiţiei, a întârziat cât a putut aplicarea mârşăviilor puse la cale de PSD şi ALDE.

Dacă analizăm trecutul recent, observăm că actualul preşedinte al ţării este cel mai eficient preşedinte post-decembrist al României. A găsit căi de dialog cu societatea civilă, a ţinut calea pro-europeană şi pro-atlantică neştirbită, a reuşit să pună stavilă succesivelor guverne Dragnea şi post-Dragnea în tentativele lor de a înfeuda România. Discursul său a fost dedicat toleranţei şi viitorului”, a transmis deputatul PNL, Dumitru Oprea,  într-un comunicat de presă remis Agerpres. 

De asemenea, el a afirmat șeful statului a avut constant o poziţie pro-UE şi pro-NATO.

,,La nivel intern şi extern, în deriva generată de PSD-ALDE, pentru o Românie europeană, Klaus Iohannis este preşedintele de care avem nevoie pentru al doilea mandat!”, a conchis Oprea. 

Cele mai citite

Simona Halep s-a retras oficial de la Madrid! „Experienţa îmi spune să nu mă grăbesc”

Simona Halep a anunţat că s-a retras de la turneul WTA 1.000 de la Madrid, care va avea loc în perioada 23 aprilie-5 mai. „Din...
Ultima oră
Pe aceeași temă