Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

După un congres desfășurat pe Zoom, Dan Barna anunță fuziunea cu USR pe Facebook

După un congres desfășurat pe Zoom, Dan Barna anunță fuziunea cu USR pe Facebook

Președinte USR a anunțat deznodământul fericit al proiectului de fuzionare cu PLUS, publicând pe Facebook un mesaj care oficializează contopirea celor două formațiuni.

Eugen Cișmașu 0 comentarii

”În urmă cu puțin timp Congresul USR a aprobat fuziunea cu PLUS. Am fost împreună de la început, am fost puternici în alianță, unirea este un pas firesc.

Este ceea ce și-au dorit membrii noștri, este ceea ce ne-a cerut electoratul. Împreună suntem și mai hotârâți să luptăm pentru idelurile și principiile noastre, iar voința noastră de a schimba România în bine este începând de astăzi și mai puternică.

Vechile partide au avut timp de 30 de ani șansa să dovedească ce pot să facă. Acum e rândul generației noastre să decidă cum va arăta această țară”, a scris Dan Barna, pe pagina sa de socializare.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...