Elena Udrea nu vrea să fie ca Petre Țuțea

Elena Udrea nu vrea să fie ca Petre Țuțea

Întrebată dacă are de gând să se întoarcă în țară în condițiile în care sentința îi va fi nefavorabilă, Elena Udrea l-a citat pe Petre Țuțea și a precizat că nu dorește să ajungă în situația fostului mare filosof și politician.

Iulian Budușan 0 comentarii

lena Udrea a lăsat să se înțeleagă, cu ocazia unei intervenții telefonice din Costa Rica la B1TV, că nu o să se întoarcă în țară dacă instanța o să mențină condamnarea cu executare în dosarul „Gala Bute”. Întrebată dacă are de gând să se întoarcă în țară în condițiile în care sentința îi va fi nefavorabilă, Elena Udrea l-a citat pe Petre Țuțea și a precizat că nu dorește să ajungă în situația fostului mare filosof și politician.
„Eu știu că pentru foarte mulți nu contează dacă eu sunt sau nu vinovată în dosarul acesta. Contează doar să ajungla pușcărie. Eu nu aș vrea să ajung să îl citez pe Țuțea, care spunea: cât de prost că am fost să sufăr 13 ani în pușcărie pentru un popor de idioți.

N-aș vrea să cred că pentru niște oameni care, doar că sunt plini de frustrări și că nu au reușit în viață, eu să ajung să fac pușcărie nevinovată să fiu. Am fost unul dintre cei mai buni miniștri pe care i-a avut această țară. Nimeni nu ar fi putut să facă Gala Bute. Eu nu vreau să le fac pe plac judecătorilor. Eu nu am de gând să spun că nu știam de Gala Bute doar ca să mă apăr în fața unei instanțe croite să mă execute. Nu! Eu am fost un ministru bun, care s-a implicat. Am făcut lucruri pe care mi le asum. Unde am încălcat legea? Că a boxat Bute în România?”, a spus Udrea, arată EVZ.

Pentru că răspunsul nu a fost unul clar, cu „Da” sau „Nu”, moderatorul emisiunii a revenit cu întrebarea, iar răspunsul lui Elena Udrea lasă de înțeles că nu are de gând să revină în țară. „Eu cred că v-am răspuns la întrebare. Momentan, am aceste probleme medicale. O să vedem ce decide instanța”.

În dosarul Gala Bute, Elena Udrea a fost condamnată, în martie 2017, la şase ani de închisoare pentru mai multe fapte, decizia nefiind definitivă.

Comentarii

loading...