4.9 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăPoliticăElena Udrea se plânge că e rău în Costa Rica: "Mâncarea e...

Elena Udrea se plânge că e rău în Costa Rica: “Mâncarea e de 3-4 ori mai scumpă”

Elena Udrea, fost ministru și fost consilier al lui Traian Băsescu, a mai declarat, luni seară, că achitarea lui Ludovic Orban îi dă mari speranţe la o decizie similară în cazul ei.

“Pot fi sunată pe whatsapp pentru că aici telefonul costă foarte mult. Aici, lucrurile sunt foarte scumpe, cine îşi imaginează că Costa Rica este o ţară de mâna a treia trebuie să ştie că nu îţi poţi permite în Costa Rica ce-ţi poţi permite în România. Aici este foarte greu să îţi cumperi o casă sau o maşină. Mâncarea în magazine este de 3-4 ori mai scumpă decât în România. Totul este foarte scump, iar convorbirile telefonice sunt şi mai scumpe”, a declarat Elena Udrea, luni seară, la România Tv.

Fostul ministru a reiterat ideea potrivit căreia, având în vedere că se află în primul trimestru de sarcină, are o recomandare medicală de a sta departe de orice i-ar putea cauza stres, acesta fiind motivul pentru care a ales să petreacă timp în Costa Rica.

Referitor la Alina Bica, alături de care a fost fotografiată în Costa Rica, fostul ministru al Turismului a arătat că se întâlneşte cu fosta şefă DIICOT de câte ori are ocazia şi mai discută probleme juridice, legate de dosarele răsunătoare din România. Elena Udrea a precizat că Alina Bica are probleme la coloană şi că urmează un tratament pentru asta.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

Urzicile: Delicii Verzi Pline de Nutrienți și Beneficii pentru Sănătate

Urzicile, deși adesea evitate din cauza proprietăților lor iritante la contactul cu pielea, sunt o sursă valoroasă de nutrienți și au numeroase beneficii pentru...

Israelul, atac cu rachete asupra Iranului

Israelul a lansat un atac asupra Iranului ca răzbunare pentru atacurile iraniene asupra teritoriului său de la sfârşitul săptămânii trecute, a declarat ABC News...

Părerea românilor despre cazinourile pe bani reali

În momentul de față se discută foarte mult la nivel național despre cazinouri și platforme care oferă jocuri pe bani reali. Operatorii de jocuri...
Ultima oră
Pe aceeași temă