Emil Boc, citat la DIICOT. Fostul premier este chestionat în legătură cu medicul Lucan

Emil Boc, citat la DIICOT. Fostul premier este chestionat în legătură cu medicul Lucan

Emil Boc era aşteptat la ora 9.30 la sediul DIICOT, pentru audieri în cazul medicului Lucan, însă nu s-a prezentat, după cum informează Antena 3. Fostul premier este citat ca martor și suspectat că i-ar fi oferit medicului susținere pentru a-și deschide o clinică.

Rl online 0 comentarii

În consecinţă, conform legii, Emil Boc va fi citat pentru o dată ulterioară,  însă cu mandat de aducere.

Fostul premier va fi audiat după ce deputatul USR Emanuel Ungureanu l-a acuzat că ar fi intervenit şi l-ar fi ajutat pe profesorul Lucan să-şi deschidă o clinică.

„El nu putea sa fac Lukmed fara domnul Boc. Domnul Boc a fost operat de profesul Lucan si la clinica de stat, si la clinica privata. Domnul Boc l-a numit consilier personal. Ma intreb ce anume l-a invatat domnul Lucan in calitate de consilier pe probleme de sanatate pe domnul Boc? Am facut solicitare sa fie anchetat domnul Boc, sa fie anchetat domnul Funar”, a afirmat Ungureanu, citat de stiripesurse.ro.

În replică, Boc a mărturisit pentru DIGI24 că nu a beneficiat de tratament preferenţial din partea medicului Mihai Lucan, iar contractul de cesiune pentru construcţia clinicii acestuia a fost încheiat înainte ca el să fie primar al Clujului.

 

ar fi trebuit să se prezinte, ca martor, la sediul DIICOT pentru audieri în dosarul medicului Mihai Lucan . Primarul Clujului

Comentarii

loading...