Foto: Octav Ganea, INQUAM PHOTOS

Foto: Octav Ganea, INQUAM PHOTOS

Eugen Tomac: Îmi depun demisia din funcția de președinte PMP

Eugen Tomac a anunțat că renunță la funcția de președinte al Partidului Mișcarea Populară după ce formațiunea politică a ratat de puțin intrarea în Parlament după alegerile parlamentare din 6 decembrie.

Petronel Tudor 0 comentarii

„Am avut în această dimineaţă o şedinţă lungă cu colegii mei din PMP, Colegiul naţional al PMP şi pentru că sunt conştient că cu toţii ne doream mai mult, cu toţii aşteptam un rezultat mult mai bun, am luat decizia de a informa colegii că îmi asum acest rezultat care ne nemulţumeşte, mă nemulțumește. În politică trebuie să priveşti viaţa în ochi exact aşa cum este şi să îţi asumi şi lucrurile care îţi plac şi lucrurile care îţi plac mai puţin. Prin urmare, pentru că îmi asum acest rezultat, mi-am depus demisia din funcţia de preşedinte al Partidului Mişcarea Populară.”, a anunțat miercuri Eugen Tomac.

PMP a obținut la alegerile parlamentare de duminică doar 4,94% din totalul voturilor exprimate și nici după depunerea contestațiilor în secțiile de votare unde partidul nu a obținut niciun vot nu s-a reușit trecerea pragului electoral de 5% pentru a intra în Parlament.

Comentarii

loading...