Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Europarlamentarul Daniel Buda, replici dure la adresa coaliției de guvernare

Europarlamentarul Daniel Buda, replici dure la adresa coaliției de guvernare

Europarlamentarul PNL, Daniel Buda, spune că decizia de naționalizare a Pilonului II de pensii e sinonimă cu naționalizarea caselor de către comuniști. El îi cere lui Liviu Dragnea să oprească jaful din România.

Iulian Budușan 0 comentarii

”Îi solicit public lui Liviu Dragnea să oprească cel mai mare jaf al României de la comuniști încoace. Îi atrag atenția că nu este nicio diferență între naționalizarea Pilonului II de pensii preconizată a fi făcută de PSD-ALDE și naționalizarea caselor de către comuniști. Dreptul de proprietate este sacru și inviolabil. Nimeni nu poate să se atingă de un drept de proprietate fără să îi fie atrasă răspunderea în primul rând din punct de vedere politic.

Românii trebuie să se trezească până nu rămân fără bani în cont. Discutăm de 9,1 miliarde de euro din Pilonul II de pensii pe care Guvernul PSD-ALDE vrea să pună mâna. Liviu Dragnea și actualul Guvern le fură pe față românilor acești bani. Invităm românii să semneze petiția inițiată de PNL și să își manifeste dezaprobarea față de jaful secolului.

Sesizez Comisia Europeană cu privire la această tentativă abuzivă din partea Guvernului PSD-ALDE, solicitându-i președintelui Jean-Claude Juncker ca, prin mecanismele pe care le are la dispoziție și în virtutea tratatelor la care România este parte, să intervină și să prevină orice furt public la adresa românilor. Nu cred că s-a mai întâmplat un astfel de abuz într-o țară europeană tocmai de aceea, intervenția Comisiei Europene este absolut necesară în jaful secolului pus la cale de actuala guvernare.”, e mesajul lui Daniel Buda, europarlamentar și preşedinte PNL Cluj.

Comentarii

loading...