Foto: Anchete Online

Foto: Anchete Online

Europarlamentarul Ioan Mircea Pașcu spune că Victor Ponta "își turna colegii la DNA"

Europarlamentarul PSD Ioan Mircea Pașcu afirmă, într-un mesaj postat pe Internet, că Victor Ponta, fost premier și fost președinte al PSD, "își turna colegii la DNA".

Mihai Diac 0 comentarii

Europarlamentarul Ioan Mircea Pașcu a făcut această dezvăluire într-o discuție purtată pe Facebook, discuție pornită de la numele acelor demnitari, aflați la putere, care ar utiliza vila de protocol de la Neptun (cea care a aparținut lui Ceaușescu).

Discuția de pe rețeaua de socializare a pornit joi, la inițiativa lui Ioan Mircea Pașcu, și a continuat vineri.

"Întrebați-va de ce oameni care nu au avut nici in clin, nici in mâneca cu PSD, au ajuns înaintea lui Boștinaru sau Pașcu pe lista PSD, și care au și părăsit grupul imediat după ce au ajuns in Parlamentul European!? Doar pentru că lista a făcut-o “favoritul” Dvs Victoraș! Cel care își turna colegii la DNA, după ce îi prostea ca lupta contra DNA!?", a scris, pe Facebook, Ioan Mircea Pașcu, făcând aluzie la Victor Ponta.

"Ce greu îi era sa își toarne colegii, prostindu-i că îi apăra ...", spune, într-o altă postare de la același subiect, Ioan Mircea Pașcu.

Europarlamentarul Pașcu nu indică la ce colegi ai lui Victor Ponta, care ar fi fost "turnați",  face referire - la cei din Camera Deputaților sau la cei din PSD.

În prezent, Victor Viorel Ponta este deputat de Gorj, fiind ales în anul 2016 pe listele PSD. Din septembrie 2017, Ponta este deputat independent.

Comentarii

loading...