14.3 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăPoliticăEuroparlamentarul Ioan Mircea Pașcu spune că Victor Ponta "își turna colegii la...

Europarlamentarul Ioan Mircea Pașcu spune că Victor Ponta “își turna colegii la DNA”

Europarlamentarul Ioan Mircea Pașcu a făcut această dezvăluire într-o discuție purtată pe Facebook, discuție pornită de la numele acelor demnitari, aflați la putere, care ar utiliza vila de protocol de la Neptun (cea care a aparținut lui Ceaușescu).

Discuția de pe rețeaua de socializare a pornit joi, la inițiativa lui Ioan Mircea Pașcu, și a continuat vineri.

“Întrebați-va de ce oameni care nu au avut nici in clin, nici in mâneca cu PSD, au ajuns înaintea lui Boștinaru sau Pașcu pe lista PSD, și care au și părăsit grupul imediat după ce au ajuns in Parlamentul European!? Doar pentru că lista a făcut-o “favoritul” Dvs Victoraș! Cel care își turna colegii la DNA, după ce îi prostea ca lupta contra DNA!?”, a scris, pe Facebook, Ioan Mircea Pașcu, făcând aluzie la Victor Ponta.

“Ce greu îi era sa își toarne colegii, prostindu-i că îi apăra …”, spune, într-o altă postare de la același subiect, Ioan Mircea Pașcu.

Europarlamentarul Pașcu nu indică la ce colegi ai lui Victor Ponta, care ar fi fost “turnați”,  face referire – la cei din Camera Deputaților sau la cei din PSD.

În prezent, Victor Viorel Ponta este deputat de Gorj, fiind ales în anul 2016 pe listele PSD. Din septembrie 2017, Ponta este deputat independent.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

Tendințe de Culori și Materiale pentru 2024: O Privire Asupra Designului Interior

Anul 2024 aduce o schimbare notabilă în preferințele de culori și materiale în lumea designului interior, reflectând o nevoie crescândă de confort, sustenabilitate și...

Deca recunoaște că supune elevii la șocuri?

Reziliență -capacitatea cuiva de a reveni la normalitate după suferirea unui șoc (economic, emoțional etc.) Folosit in discipline precum psihologie, ecologie, inginerie, înseamnă capacitatea de...

Toți cei 45 de pasageri dintr-un autobuz și-au pierdut viața într-un accident în Africa de Sud

Aproape toţi pasagerii dintr-un autobuz, 45 de persoane, şi-au pierdut viaţa joi în Africa de Sud într-un accident rutier grav, după ce vehiculul în...
Ultima oră
Pe aceeași temă