Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

FDGR a decis să susţină candidatura lui Klaus Iohannis la prezidenţiale

FDGR a decis să susţină candidatura lui Klaus Iohannis la prezidenţiale

Consiliul Director al Forumului Democrat al Germanilor din România (FDGR) a decis în unanimitate să susţină candidatura lui Klaus Iohannis la alegerile prezidenţiale, conform News

Rl online 0 comentarii

”Consiliul Director al FDGR a decis, în şedinţa sa din 6 septembrie 2019, în unanimitate, să susţină candidatura domnului Klaus Werner Iohannis pentru funcţia de Preşedinte al României şi recomandă membrilor şi simpatizanţilor săi să semneze listele pentru depunerea candidaturii şi să-l voteze pe Klaus Iohannis”, a transmis, sâmbătă, FDGR printr-un comunicat de presă.

Reprezentanţii formaţiunii consideră că şeful statului şi-a făcut datoria pe durata mandatului şi a susţinut statul de drept.

”Domnul preşedinte Iohannis şi-a făcut datoria faţă de cetăţenii României acţionând consecvent în sensul întăririi democraţiei şi statului de drept păstrând ţara noastră pe un parcurs eminamente european şi euroatlantic”, a mai trans is FDGR.

Potrivit site-ului ormaţiunii, Forumul Democrat al Germanilor din România este organizaţia prin intermediul căreia comunităţile cetăţenilor români de etnie germană participă la viaţa politică din România.     

Klaus Iohannis a condus FDGR în perioada 2002 – 2013.

Comentarii

loading...