Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Decebal Făgădău și Felix Stroe (foto: Cristian Hagi)

Decebal Făgădău și Felix Stroe (foto: Cristian Hagi)

Felix Stroe, liderul PSD Constanța, despre Ponta: „O încercare disperată de a rupe din PSD”

Felix Stroe, președintele Organizației Județene a PSD Constanța, a declarat că afirmațiile lui Victor Ponta făcute, recent, la Iași, sunt „o prostie” și „o încercare disperată de a rupe din PSD”.

Cristian Hagi 0 comentarii

Întrebat cum comentează declarația lui Victor Ponta, Felix Stroe a reacționat dur.

„O prostie, o încercare disperata a d-lui Victor Ponta de a rupe din P.S.D., prin orice mijloace, nu contează cum. O să o spun încă o dată, răspicat: Organizația Județeană Constanța a P.S.D. este o componentă importantă a partidului, loială acestuia și presedintelui Liviu Dragnea. Decebal Făgădău, primarul municipiului Constanța și președinte excutiv al Organizației Județene, și-a început cariera politica în acest partid și, fără niciun dubiu, și-o va continua tot aici. Să fiu și mai clar: Decebal Făgădău nu numai că nu va pleca din P.S.D., dar ar fi ultimul care ar face așa ceva.”, a declarat Felix Stroe.

Victor Ponta a declarat, la Iași, că speră caprimarul Decebal Făgădău să o sprijine pe Corina Crețu la Parlamentul European, pentru că (europarlamentarul – n.r.) a făcut multe lucruri bune pentru Constanța.

„Din păcate, Dragnea și ai lui distrug PSD-ul, după cum ați văzut și azi la Iași PSD-iștii vin alături de mine și sper să refacem lucrurile bune. Atenție! Eu iubesc poporul PSD-ist și îi urăsc pe ăștia care au pus mâna acum pe PSD!”, a concluzionat Victor Ponta.

Comentarii

loading...