Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Felix Stroe, președinte PSD Constanța: „Suntem uniți împotriva represiunii continue a Statului paralel”

Felix Stroe, președinte PSD Constanța: „Suntem uniți împotriva represiunii continue a Statului paralel”

Felix Stroe, președintele PSD Constanța și ex-ministru al Transporturilor, a declarat că mitingul de sâmbătă a demonstrat faptul că PSD este cel mai mare partid politic din România.

Cristian Hagi 0 comentarii

„O țară întreagă a putut vedea ieri, chiar și numai la televizor, capacitatea de mobilizare, disciplina și civilizația membrilor PSD, cel mai important și mai mare partid politic din România. Cu nimic mai prejos - dimpotrivă! - decât cei care, de nenumărate ori au ocupat abuziv, fără autorizație și plini de o ură canalizată aberant tocmai împotriva celor hăituiți de o "justiție" aplicată discreționar și "cu dedicație". Am dovedit în Piața Victoriei că suntem uniți, din toată țara, în număr covârșitor, coerenți, împotriva represiunii continue și constante a Statului polițienesc, paralel”, a spus șeful PSD Constanța.

Felix Stroe a mai afirmat că, dacă va fi nevoie, PSD nu se va opri aici și va ieși din nou în stradă.

„Așa cum a spus și președintele PSD, Liviu Dragnea, dacă va fi nevoie, nu ne vom opri aici! Vom ieși din nou în stradă. Vom continua lupta împotriva Securității de tip nou, a Serviciilor Secrete deturnate de la misiunea lor constituțională și de la orice fel de încălcare a libertății individului, a vieții sale private, a prezumției de nevinovăție și a drepturilor sale fundamentale”, a declarat Felix Stroe.

Felix Stroe l-a susținut, anul trecut, pe premierul Mihai Tudose. „Ar fi bine ca la CExN-ul următor să purtăm o discuție serioasă despre cum putem democratiza puterea de decizie în partid și despre cum putem face ca actuala guvernare să performeze. E necesar ca din Guvern să facă parte cei mai pregătiți oameni pe care îi are partidul. Îmi doresc ca, de această dată, organizațiile locale să fie mai implicate, pentru că nu e normal să decidă doar o mână de oameni. Partidul suntem noi, toți cei care am muncit pentru a câștiga încrederea românilor. Premierul are responsabilitatea actului de guvernare dar trebuie să aibă și decizia”, spunea acesta, în ianuarie 2018. Ulterior, nu a mai fost susținut pentru postul de ministru al Transporturilor, dar și-a exprimat sprijinul total și necondiționat pentru Liviu Dragnea.

 

Comentarii

loading...