Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Fifor: Dacă restructurarea Guvernului nu trece de Parlament, venim cu altă variantă

Fifor: Dacă restructurarea Guvernului nu trece de Parlament, venim cu altă variantă

Secretarul general al PSD, Mihai Fifor, spune că, dacă restructurarea Guvernului nu trece de Parlament, PSD va veni cu altă variantă până convinge Parlamentul că ţara trebuie totuşi să fie guvernată.

Rl online 0 comentarii

„Vom merge săptămâna viitoare în Parlament să cerem votul pentru guvern. E prea mult spus un «vot de încredere pentru guvern». Este un vot de calibrare şi validare pentru o nouă variantă a Cabinetului. Dacă nu trece, venim cu altă variantă până convingem Parlamentul că ţara trebuie totuşi să fie guvernată!”, a scris Fifor pe pagina sa de Facebook.

„Dar vă spun că votul va fi favorabil! Dovada e chiar incapacitatea cronică a partidelor din opoziţie de a strânge o majoritate şi de a propune o alternativă coerentă la actuala guvernare”, adaugă secretarul general al PSD.

Mihai Fifor menţionează că, dacă majoritatea nu este la partidele din opoziţie, „înseamnă că tot asediul acesta de mai bine de trei ani asupra guverării PSD nu este decât ipocrizie şi politicianism de duzină”.

„PSD este singurul partid care nu fuge de răspunderea guvernării şi care are soluţii reale pentru români! Vom continua să ne facem datoria faţă de această ţară, oricâte piedici ne vor pune Iohannis şi cei din opoziţia asta cheală!”, încheie secretarul general al PSD.

Premierul Viorica Dăncilă a anunţat, luni seară, după şedinţa Comitetului Executiv al PSD, că s-a discutat despre situaţia Guvernului şi s-a decis să se meargă pentru un vot în Parlament. ”Am spus de nenumărate ori că nu ne este teamă”, a afirmat Dăncilă. Senatorul PSD Paul Stănescu spune că dacă restructurarea Guvernului nu va trece de votul Parlamentului, atunci Executivul rămâne în actuala formulă, iar social-democraţii se vor aştepta la o moţiune de cenzură.

 

Comentarii

loading...