Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foto Arhiva

Foto Arhiva

Fifor: Parteneriatul dintre România şi Marea Britanie este unul important în domeniul militar

Parteneriatul strategic dintre România şi Marea Britanie este unul important în domeniul militar, a scris marţi, pe Facebook, ministrul Apărării, Mihai Fifor, la finalul unei întrevederi avute cu locţiitorul reprezentantului permanent al Marii Britanii la NATO, Nick Pickard.

Rl online 0 comentarii

"Apreciez contribuţia Marii Britanii în România în ceea ce priveşte prezenţa militară constantă, pe toate cele trei dimensiuni - terestră, maritimă şi aeriană, mai ales sprijinul în cadrul aliat în vederea implementării prezenţei NATO în regiunea Mării Negre. Militarii britanici sunt, din nou, prezenţi în România şi ne bucură acest lucru", a precizat Fifor.

Potrivit acestuia, "dislocarea avioanelor Forţelor Aeriene Regale ale Marii Britanii în România este parte a implementării Planului de acţiune pentru asigurarea capacităţii operaţionale a NATO pe flancul estic al Alianţei atât în zona de nord, cât şi în zona de sud, şi demonstrează unitatea şi determinarea NATO ca răspuns la provocările mediului de securitate".

Ministrul Apărării menţionează că este a doua oară când un detaşament britanic este dislocat în Baza aeriană de la Mihail Kogălniceanu pentru misiuni de poliţie aeriană împreună cu Forţele Aeriene Române, primul fiind dislocat în perioada 1 mai - 31 august 2017.

Comentarii

loading...