Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Fifor: Tăierile de pensii şi salarii nu sunt una dintre „sperietorile mincinoase ale PSD”

Fifor: Tăierile de pensii şi salarii nu sunt una dintre „sperietorile mincinoase ale PSD”

Secretarul General al PSD Mihai Fifor îi transmite preşedintelui Klaus Iohannio, căruia i se adrresează cu formul ”Herr Iohannis”,că tăierile de pensii şi salarii nu sunt una dintre „sperietorile mincinoase ale PSD”. sunt sperietorile PNl şi sunt adevărate.

Rl online 0 comentarii

”Iohannis a spus ieri că tăierile de pensii şi salarii care urmează ar fi una dintre „sperietorile mincinoase ale PSD”. În primul rând, nu sunt ale PSD! Sunt sperietorile PNL, Herr Iohannis! Şi nu sunt mincinoase, ci cât se poate de adevărate! PNL-iştii spun că vor anula voucherele de vacanţă. Asta nu e o tăiere de salariu, Herr Präsident? PNL-iştii spun că vor anula bonusurile şi sporurile bugetarilor. Adică tot tăieri de salarii!

Şi premierul Sică zice că trebuie impozitate salariile IT-iştilor din privat. Asta nu e tot o tăiere de salarii, Herr Iohannis?”, afirmă Mihai Fifor.

El îi transmite lui iohannis că inclusiv consilierul său personal afirmă că ”trebuie impozit progresiv pe salarii (şi stat, şi privat) – adică tot tăieri – şi că trebuie lăsaţi pe drumuri 400.000 de bugetari”.

”Şi nu spuneaţi chiar dumneavoastra şi tot PNL-ul în cor că „nu mai sunt bani de pensii”? Păi tocmai v-aţi dat de gol că vreţi să le tăiaţi. Că e logic, dacă „nu mai sunt bani”, trebuie tăiate”, încheie Fifor.

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat duminică.. la timiţoara, că vor exista numeroase ”minciuni gogonate” din partea PSD, cum este cea cu tăierea pensiilor şi salariilor.

”Da, veţi guverna cu un guvern de tranziţie, toţi vă vor ataca, să nu credeţi că pesediştii vor ceda puternea uşor. Au început deja să vehiculeze sperietori pesediste. Şi pentru a demonta prima minciună gogonată a PSD-iştilor vă spun vouă, nu vor exista tăieri de pensii şi salarii. Vor urma şi alte încercări pesediste, vor încerca să boicoteze votarea noului Guvern, vor încerca să meargă la CCR... Vă spun aceste lucruri nu ca să vă speriaţi, nici nu aş putea, vă spun aceste lucruri ca să fiţi pregătiţi să ducem lupta mai departe, vă spun aceste lucruri ca să facem România normală”, a afirmat şeful statului la Adunarea Regională a PNL Vest.

 

Comentarii

loading...