10.8 C
București
sâmbătă, 27 aprilie 2024
AcasăPoliticăFifor: Trăim forma cea mai agresivă a asaltului celor care nu ne...

Fifor: Trăim forma cea mai agresivă a asaltului celor care nu ne vor sub nicio formă la conducere

El susţine că România are nevoie de un om ca Viorica Dăncilă, “cu un profil care ştie să unească, care ştie să spună o vorbă bună, care este o mână de fier într-o mănuşă de catifea”.

“Nu e o perioadă uşoară, cu toţii ştim lucrul acesta. Ba dimpotrivă, asaltul continuă, poate îmbracă formele sale cele mai agresive, un asalt care a început imediat după preluarea guvernării în ianuarie 2017, cu tot felul de forme de atac pe care poate unii dintre noi nici nu ni le imaginam la un moment dat. Spuneam că trăim zilele acestea forma cea mai agresivă a asaltului celor care nu ne vor sub nicio formă la conducerea acestei ţări, vedem cu toţii ce înseamnă forţe obscure, vedem cu toţii ce înseamnă o bătălie care de multe ori nu mai este o bătălie politică, ci este o bătălie, pur şi simplu, de eliminare din cursă a adversarului cu orice mijloace, o bătălie care are ca prima ţintă dărâmarea guvernării şi în subsecvent punerea la pământ a Partidului Social Democrat”, a declarat Fifor, vineri, la Şcoala de Vară a femeilor din PSD, care are loc la Mamaia.
 
El a spus că acest Guvern nu va cădea şi că PSD nu poate fi îngenunchiat. 
 
“Vreau să vă spun că nici acest Guvern nu va cădea pentru că primul ministru al României nu va permite acest lucru, pentru că dumneavoastră nu veţi permite acest lucru şi la fel de bine vreau să vă spun că nici Partidul Social Democrat nu a căzut. Pentru cei care cred că vreodată Partidul Social Democrat poate fi îngenunchiat le dau o veste: niciodată acest partid, care este un partid al oamenilor, provenit dintre oameni, pentru oameni nu va putea fi îngenunchiat”, a afirmat Fifor. 
 
El a mai spus că România are nevoie de un preşedinte ca Viorica Dăncilă, un om care ştie să unească, să spună o vorbă bună, fiind o “mână de fier într-o mănuşă de catifea”. 
 
“Vom câştiga alegerile prezidenţiale, vom avea pentru prima dată în istoria României un preşedinte femeie şi nu orice femeie, ci o femeie puternică, determinată, iubitoare de oameni, un om care a lăsat poate orice pentru a fi alături de oameni, un om care poate nu mai ştie ce este familie, care nu mai ştie ce este linişte, care s-a dedicat întrutotul celor care au nevoie de ea şi eu cred că nu doar noi, Partidul Social Democrat, avem nevoie de Viorica Dăncilă, ci această ţară are nevoie de un om ca Viorica Dăncilă cu un profil care ştie să unească, care ştie să spună o vorbă bună, care este o mână de fier într-o mănuşă de catifea”, a mai declarat Fifor.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă