Sursa foto: https://www.facebook.com/search/photos/?q=firea%20aloca%C8%9Bii

Sursa foto: https://www.facebook.com/search/photos/?q=firea%20aloca%C8%9Bii

Firea ar vrea să crească alocațiile copiilor. Despre ce sumă este vorba

Prim-vicepreședintele PSD Gabriela Firea cere majorarea alocațiilor copiilor de la 214 la 300 de lei și cere părinților să-i „sensibilizeze” pe parlamentarii PNL, USR și UDMR prin mesaje online.

Cătălin Șerban 0 comentarii

„Dorim să prezentăm câteva detalii despre un amendament foarte important care se referă la toți copiii României. Ținem foarte mult la acest amendament. Cu siguranță, nu vrem să renunțăm la el. (...) Drepturile copiilor să fie respectate nu foar prin declarații publice, ci și prin fapte concrete. Noi am depus un proiect de lege care prevede dublarea alocațiilor, dar, din păcate, legea nu este respectată. Concret, amendamentul nostru va face în așa fel încât alocațiile copiilor să crească în următorul mod: pentru copiii de la doi ani până la majorat de la 214 la 300 de lei, iar pentru bebeluși până la doi ani, inclusiv copiii cu dizabilități, de la 427 la 600 de lei”, spune Gabriela Firea.

Ea îi invită pe părinți să le scrie parlamentarilor PNL, USR - PLUS și UDMR și să le ceară majorarea alocațiilor.

„Demarăm o campanie online prin care orice copil, părinți și bunici să îi sensibilizăm pe senatorii și deputații PNL, USR și UDMR, care s-au opus dublării alocațiilor copiilor. Adresa unde se poate accesa siteul este www.psd.ro/alocații, unde există o hartă interactivă unde veți găsi parlamentarii PNL, USR și UDMR din județul respectiv, în ordine alfabetică. Sunt convins că parlamentarii vor fi sensibili și vor vota amendamentul nostru”, conchide Firea.

Comentarii

loading...