Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Firea: Corina Creţu m-a sunat pe mine, deoarece Dragnea nu i-a răspuns toată vara

Firea: Corina Creţu m-a sunat pe mine, deoarece Dragnea nu i-a răspuns toată vara

preşedinte al PSD Bucureşti, a declarat că discuţia sa cu comisarul european Corina Creţu, despre îngrijorările membrilor Comisiei Europene privind situaţia din România, a avut loc după ce liderul PSD Liviu Dragnea nu i-a răspuns acesteia la telefon, pe parcursul verii.

Iulian Budușan 0 comentarii

"(Corina Creţu, n.r.) m-a sunat pe mine, pentru că mi-a relatat că şi pe parcursul verii - şi chiar înainte de Comitetul Executiv - l-a sunat pe domnul Dragnea şi nu i-a răspuns la telefon. Deci nu cum am văzut speculat în presă, de ieri până azi, că este o coaliţie a mea cu doamna Corina Creţu. (...) Nu i-a răspuns la telefon nici înaintea Comitetului Executiv şi nici pe parcursul verii. Asta relata doamna Creţu, rămâne să vă confirme", a declarat primarul Capitalei, pentru România Tv.

Potrivit Gabrielei Firea, Corina Creţu a informat-o asupra faptului că a avut o întâlnire cu toţi comisarii europeni, care au întrebat-o care este situaţia în Bucureşti, în contextul preluării preşedinţiei Consiliului UE.

"Au întrebat-o cu toţii ce se întâmplă la Bucureşti, pentru că ei sunt foarte interesaţi acum de România, deoarece pe 5 decembrie ar trebui să înceapă deja pregătirile pentru preşedinţia rotativă. Şi toţi vor lucra la Bucureşti şi sunt foarte interesaţi de climatul din oraşul nostru, de siguranţă, de securitate, de ceea ce se întâmplă la noi. Şi doamna Corina Creţu a spus că va transmite la Bucureşti aceste informaţii, aceste îngrijorări şi că speră să se ia măsuri", a spus Firea.

Ea a mai precizat că primari ai PSD din ţară i-au spus că primesc critici pentru modul în care sunt gestionate anumite chestiuni în capitala ţării. Firea şi-a exprimat convingerea că într-o echipă care doreşte binele ţării trebuie abordate şi lucrurile care "nu sunt în regulă" şi că solidaritatea trebuie să funcţioneze atunci când e vorba de a face bine românilor, nu "ascunzând sub preş ceva care a ieşit rău".

"Eu sunt membru PSD, sunt un om de stânga dintotdeauna, sunt şi voi rămâne alături de această echipă şi o voi susţine în continuare, dar sunt un om lucid şi nu pot să tac atunci când observ că se întâmplă lucruri negative, atât în ţară, cât şi în Municipiul Bucureşti şi care se răsfrâng împotriva noastră şi avem cu toţii de suferit. Pentru că avem semnale şi din ţară. Sunt primari cu care vorbesc în întreaga ţară, primari ai PSD, care ne spun că ceea ce se întâmplă la Bucureşti îi afectează şi pe ei. Unii dintre ei au câştigat alegerile cu 75-80%, iar acum lumea îi critică pentru modul cum sunt gestionate anumite teme importante sau momente sensibile în capitala ţării şi pentru felul în care unii dintre colegii noştri ştiu să reacţioneze sau să coordoneze anumite activităţi, cum au fost acţiunile din 10 august", a precizat ea.

Comentarii

loading...