Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Firea: "Nu poate de fiecare dată o singură persoană să aibă dreptate"

Firea: "Nu poate de fiecare dată o singură persoană să aibă dreptate"

Primarul general, Gabriela Firea, a declarat marţi seara că în cadrul unui partid nu poate de fiecare dată o singură persoană să aibă dreptate şi să imprime mersul general al întregii echipe.

Iulian Budușan 0 comentarii

"Cred că un partid este ca o familie. Nu poate de fiecare dată o singură persoană să aibă dreptate şi nu poate de fiecare dată o persoană, de una singură, să imprime mersul general al întregii echipe, câtă vreme în echipă au apărut deja anumite semnale", a spus Firea, la TVR.

Ea a susţinut că liderul Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea, preferă să evite confruntările directe şi a făcut referire în acest sens şi la discuţiile care au apărut între Primărie şi Executiv în perioada guvernărilor Grindeanu şi Tudose.

"Domnul Dragnea zâmbeşte şi ocoleşte adevărul foarte frumos, pentru că niciodată nu ne confruntă direct, ci totul este lapte şi miere, în întâlniri şi şedinţe, dar în subterane şi întâlnirile pe care le are cu doar câţiva apropiaţi, deciziile sunt cu totul altele. La episodul Grindeanu, ca şi la episodul Tudose, eu am pornit tot de la durerea bucureştenilor, precum şi a tuturor românilor care vin în Bucureşti. De fiecare dată domnul Dragnea îmi spunea că el este de acord din punct de vedere politic cu toate acele mari proiecte, să fie sprijinite de Guvern, dar nu sunt de acord întâi domnul Grindeanu şi apoi domnul Tudose. Şi atunci, pe bună dreptate, eu semnalam public faptul că Guvernul nu ajută bucureştenii", a declarat Firea.

Comentarii

loading...