Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Firea: Săptămâna viitoare se va stabili dacă modificarea codurilor penale se va face prin OUG

Firea: Săptămâna viitoare se va stabili dacă modificarea codurilor penale se va face prin OUG

Gabriela Firea, primar general al Capitalei, a declarat, vineri, că săptămâna viitoare se va lua o decizie cu privire la posibilitatea ca modificarea codurilor penale să se facă prin OUG, afirmând că liderii partidului se vor consulta cu experţi din domeniu juridic.

Andrei Tudor Dumitru 0 comentarii

“Se va lua o decizie în acest sens, nu pot să fac speculaţii”, a spus Gabriela Firea, întrebată dacă s-a discutat în cadrul CEx posibilitatea emiterii unei ordonanţe de urgenţă pentru adoptarea Codurilor penale.

Vicepreşedintele PSD a afirmat că săptămâna viitoare va avea loc o întâlnire, la partid, cu experţi din domeniul juridic pentru a se stabili dacă modificarea Codurilor penale se va face prin procedură parlamentară sau prin OUG.

“După CEx, când s-au stabilit principiile de bază care au fost deja transmise în comunicatul de presă şi explicate de domnul preşedinte, săptămâna viitoare va avea loc o întâlnire a experţilor din domeniul juridic, a colegilor noştri parlamentari, miniştri şi se va lua o decizie în acest sens”, a precizat Firea.

Comentarii

loading...