15.3 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăPoliticăFirea: Vă implor, rămâneţi acasă, rămâneţi în solitudine, oricât ar fi de...

Firea: Vă implor, rămâneţi acasă, rămâneţi în solitudine, oricât ar fi de greu! VIDEO

Ea spune că mai bine oamenii sunt plictisiţi, nerăbdători, mai bine fără petreceri şi fără tradiţie decât pacienţi.

Gabriela Firea a cerut oamenilor ca în perioada sărbătorilor pascale să stea acasă, să nu socializeze, dând astfel un ajutor medicilor, spunând că mai bine sunt singuri şi plictisiţi decât bolnavi la terapie intensivă.

Firea le-a cerut bunicilor şi părinţilor să nu se lase convinşi de un prieten să iasă nici până la colţul străzii.

“Îi rog pe bunicii şi părinţii noştri să stea acasă în aceste zile, să nu se lase convinşi poate de un prieten, poate de un vecin, să rişte, să iasă din casă doar până la colţul străzii pentru că se pot întâlni cu alte persoane care sunt deja infectate, din dorinţa de a aduce în case Lumină, Lumina Sfântă. Este posibil să se îmbolnăvească şi nu se ştie care va fi urmarea după ce se contaminează. Poate să fie bine, dar poate să nu fie bine”, a transmis primarul, conform News.ro.

Firea a mai spus gospodinelor să nu cheme invitaţi la masa de Paşte, iar tinerilor să nu meargă sau să organizeze petreceri după Înviere, aşa cum obişnuiau să facă în alţi ani.

“Am sacrificat economia, am sacrificat educaţia pentru că şcolile au trebuit să fie închise, cursurile suspendate. Şi noi ce facem acum? Am muncit cu toţii o lună, ne-am chinuit şi pentru două, trei zile în care dorim să păstrăm tradiţia compromitem toată munca noastră a tuturor în câteva ore. Vă implor, rămâneţi acasă, rămâneţi în solitudine oricât ar fi de greu”, a mai spus Gabriela Firea.

Ea a precizat că mai bine fără tradiţie în acest an decât pacient.

“Mai bine plictisit decât pacient, mai bine nerăbdător decât pacient, mai bine izolat decat pacient, mai bine fără tradiţie decât pacient, mai bine fără petrecere decât pacient, mai bine fără invitaţi la masă decât pacient, mai bine fără Lumină de data aceasta decât pacient”, a transmis primarul Capitalei.

Firea a cerut oamenilor să se protejeze pentru că viaţa merită orice sacrificiu.

Cele mai citite

Welkins: Excelență în siguranță și inovație pentru clădiri

În lumea modernă, unde siguranța, accesibilitatea și iluminarea sunt priorități esențiale, compania Welkins Fire Protection Solutions SRL se remarcă ca un lider în furnizarea...

Se dezumflă balonul Green Deal!

În România, nu se vorbește deloc despre eșecul reuniunii miniștrilor de mediu din UE, cu privire la adoptarea Legii pentru Refacerea Naturii. Deși grupul...

Președintele argentinian, Javier Milei, l-a numit „ asasin” și „ terorist” pe omologul columbian, Gustavo Petro

Diplomații argentinieni vor fi expulzați din Columbia după o serie de insulte din partea preşedintelui argentinian, Javier Milei, care l-a numit "asasin" şi "terorist"...
Ultima oră
Pe aceeași temă