Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Explicând alegătorilor cum de Sfânta Cuvioasa Filofteia vor sărbători triumful electoral

Explicând alegătorilor cum de Sfânta Cuvioasa Filofteia vor sărbători triumful electoral

Florian Bichir, alias Padre, candidează în Argeş pe lista PMP

Profesorul şi publicistul Florian Bichir e primul pe lista PMP Argeş pentru Senat. Pentru că nu vine cu mâna goală în politică are un bagaj de 34 de cărţi de istorie,

Marius Ghilezan 0 comentarii

PMP va intra sigur în Parlament, pentru că vine pe filonul naţionalist, abandonat de alte partide, care se înghesuie să pupe mâna oricărui funcţionar de la Bruxelles venit în România, avea să explice reporterului "România liberă," azi dimineaţă, Cozmin Guşă, un iniţiat al campaniilor electorale.

Primul pe lista pentru Senat în judeţul Argeş, un judeţ în care liberalii au fost mai mereu de mâna a doua, Partidul Mişcarea Populară propune un istoric de calibru: Florian Bichir, alias Padre, pentru cei cunoscuţi.

A publicat în anii 1990 în ziarul "Dreptatea," "Cotidianul," "Evenimentul zilei." pe vremea când ziarele scoteau tiraje de sute de mii de exemplare.

Este invitat permanent la B1Tv.
În urmă cu zece ani a început cariera universitară, după ce a luat cum laudae două titluri de doctor.

Predă la Univesitatea Naţională "Carol 1" studenţilor istoria.

Candidatura sa vine să întărească flancul naţionalist, aproape inexistent, din Parlamentul României, predat parcă la cheie, ambasadelor, avea să-mi explice un distins profesor. 

Comentarii

loading...