15.3 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăPoliticăFlorin Iordache le-a arătat degetul mijlociu reprezentanţilor Opoziţiei

Florin Iordache le-a arătat degetul mijlociu reprezentanţilor Opoziţiei

Social-democratul le-a adus şi un reproş deputaţilor Opoziţiei: „Este josnic să nu apăraţi România, suntem sub presiune pentru că vrem să fim independenţi”.

Discuţia a avut loc după ce plenul Camerei Deputaţilor a adoptat proiectul de lege pentru aprobarea OUG 90/2018 privind unele măsuri pentru operaţionalizarea Secţiei pentru investigarea infracţiunilor din justiţie, în forma Guvernului.

Florin Iordache întrebat de semnele obscene din plen: Vi s-a părut. E un punct de vedere

Deputatul Florin Iordache a evitat să comenteze gestul din plenul Parlamentului, unde a ridicat degetele mijlocii de la ambele mâini, spunând doar că ….”vi s-a părut. E un punct de vedere”.

“Vi s-a părut. E un punct de vedere. Păi şi bun, cu mâinile ridicate, care e problema? Bun”, a fost reacţia lui Florin Iordache.

Imaginile din plen l-au suprins pe Florin Iordache în momentul în care se întorcea de la pupitru şi a ridicat ambele mâini cu degetele mijlocii în aer.

 

Vicepremierul Stănescu critică gestul obscen al lui Iordache

„Din păcate, cred că a greşit Iordache când a făcut, pentru că nu se face, nu suntem la stadion, suntem totuşi în Parlamentul României şi deputatul Iordache, vicepreşedinte al Camerei, cred că a făcut o mare greşeală”, a declarat vicepremierul Paul Stănescu.

Cele mai citite

Securitatea și sănătatea în muncă – serviciu obligatoriu pentru orice afacere din România

Companiile active cu minim un angajat au obligația de a respecta un protocol foarte strict pentru a asigura întregului personal condiții sigure de muncă....

Administratora unui bloc din Sectorul 2, înjunghiată mortal de un vecin

O femeie de 56 de ani, administratora unui bloc din Sectorul 2 al Capitalei, a fost înjunghiată mortal de un vecin, joi seară. Individul...

O femeie de 31 de ani a fost reținută pentru efectuarea repetată de intervenții chirurgicale estetice minim invazive

O femeie în vârstă de 31 de ani a fost reţinută pentru 24 de ore, urmând să fie prezentată magistraţilor cu propunere legală, pentru...
Ultima oră
Pe aceeași temă