Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Florin Iordache

Florin Iordache

Florin Iordache transmite ambasadelor textul noilor legi ale Justiţiei

Florin Iordache a transmis ministrului de Externe, Teodor Meleşcanu, textul tradus al celor trei legi privind domeniul Justiţiei care au fost adoptate recent în Parlament, precum şi un rezumat cu amendamentele depuse la pachetul de legi, informează Mediafax.

Mihai Diac 0 comentarii

Pe site-ul Camerei Deputaţilor, la documentele comisiei privind modificarea Legilor Justiţiei, apar traduse cele trei legi adoptate recent şi care vizează organizarea judiciară, statutul judecătorilor şi funcţionarea CSM.

Potrivit unor surse parlamentare, aceste traduceri au fost transmise joi de către preşedintele comisiei speciale, Florin Iordache, către Teodor Meleşcanu.

La rândul său, ministrul de Externe le va pune la dispoziţia ambasadelor.

Preşedintele PSD și al Camerei Deputaților, Liviu Dragnea, declarase în data de 22 decembrie că textul tradus al modificărilor legilor Justiţiei va fi transmis ambasadelor şi Comisiei Europene.

În paralel, Ministerul de Externe va avea o întâlnire cu ambasadorii, după ce şapte ambasade şi-au manifestat îngrijorarea în legătură cu modificările aduse legilor Justiției.

Comentarii

loading...