Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Florin Roman anunţă că a demisionat din funcţia de vicepreşedinte PNL, după o dispută cu Raluca Turcan

Florin Roman anunţă că a demisionat din funcţia de vicepreşedinte PNL, după o dispută cu Raluca Turcan

Deputatul PNL Florin Roman a anunţat, luni, că a demisionat din funcţia de vicepreşedinte al formaţiunii, afirmând că, "atunci când începi sa constaţi că, după multă muncă şi efort, părerea ta este minoritară", trebuie să iei decizia.

Rl online 0 comentarii

Potrivit unor surse din parid, Florin Roman a avut o dispută în şedinţei BEX cu prim-vicepreşedintele PNL Raluca Turcan, pe motiv că acesta a fost de acord cu acordarea pensiilor speciale pentru aleşii locali, decizie adoptată de Comisia specială pentru elaborarea Codului administrativ din care face parte, iar Turcan i-a spus că este "paralel".

"Am înaintat astăzi, demisia din funcţia de vicepreşedinte a Partidului National Liberal. După o îndelungă chibzuinţă. Atunci când începi să constaţi că, după multă muncă şi efort, părerea ta este minoritară, cred că decizia este cea corectă. Iar majoritarii trebuie să-şi asume responsabilitatea unui partid care înseamnă 200.000 de membri. Tocmai pentru a nu pune PNL într-o situaţie delicată Voi rămâne in continuare acelaşi deputat de opoziţie incisiv la adresa PSD!", a scris acesta pe Facebook.

Potrivit unor surse din partid, disputa a plecat de la amendamentul adoptat de Comisia specială pentru elaborarea Codului administrativ care prevede ca primarii, viceprimarii, preşedinţii şi vicepreşedinţii consiliilor judeţene aleşi după anul 1992 să primească o pensie specială în limita a trei mandate.

Florin Roman i-a sfătuit pe colegii săi din partid să voteze proiectul de lege, în timp ce Raluca Turcan s-a împotrivit.

Comentarii

loading...