Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Fost senator PSD Sibiu, Sorin Ilieșu: Două eșecuri uriașe care nu ne dau nicio speranță cu Dăncilă

Fost senator PSD Sibiu, Sorin Ilieșu: Două eșecuri uriașe care nu ne dau nicio speranță cu Dăncilă

D-na Dăncilă reprezintă pentru Iohannis singurul contracandidat care i-ar permite să câștige turul 2 „chiar și dormind”, pe când Diaconu sau Barna l-ar învinge. Tocmai de aceea „susținătorii” lui Iohannis o vor „susține” pe d-na Dăncilă ca să ajungă în turul 2.

Redacția Online 0 comentarii

PSD s-a prăbușit în doi ani și jumătate de la 45% la 22% - prăbușire fără precedent la care a contribuit și d-na premier Dăncilă care a pierdut acum guvernarea României – fapt care nu s-a mai întâmplat în istoria PSD.

Două eșecuri uriașe care nu ne dau nicio speranță la alegerile prezidențiale. D-na Dăncilă reprezintă pentru Iohannis singurul contracandidat care i-ar permite să câștige turul 2 „chiar și dormind”, pe când Diaconu sau Barna l-ar învinge. Tocmai de aceea „susținătorii” lui Iohannis o vor „susține” pe d-na Dăncilă ca să ajungă în turul 2.

 

Prof. univ. dr. Sorin Ilieșiu – fost senator PSD de Sibiu cere demisia Vioricăi Dăncilă și o propune pe Gabriela Firea la șefia partidului și îl acuză pe Iohannis ca fiind primul președinte cu două case furate care are nevoie de un mandat pentru prescrierea faptelor:

,,Cel mai grav însă e faptul că această infracțiune reprezintă o recidivă – adică o săvârșire repetată a aceleiași infracțiuni pentru care legea penală prevede pedepse privative de libertate –, întrucât Curtea de Apel Brașov a decis definitiv acum 14 ani, în anul 2005, că Iohannis a mai cumpărat cu acte false încă un imobil situat în centrul Sibiului, pe care statul i l-a confiscat în același an.”

 

Diaconu, candidatul PSD la prezidențiale:

„Stimați colegi social-democrați din Comitetul Executiv Național, Iohannis trebuie dat jos din fruntea României pentru că a dovedit că nu e un om cinstit și că nu e un bun român. Spre binele României, vă propun ca la ședința de azi să-i cereți demisia d-nei Dăncilă, și să supuneți la vot propunerea ca d-na primar general Gabriela Firea — membrul PSD care beneficiază în ultimii trei ani de cea mai mare încredere în rândul românilor — să devină președinte interimar până la congresul extraordinar al PSD care poate fi convocat pe 19 sau pe 26 octombrie, congres la care să se supună la vot retragerea formală a candidaturii d-nei Dăncilă și susținerea totală de către PSD a candidaturii d-lui Diaconu.

Dl Mircea Diaconu e un liberal social-democrat, dar în forul lui interior e mai mult social-democrat. Îl cunosc personal de 35 de ani, din 1984. Ar putea fi primul președinte bun al României. Bun, din toate punctele de vedere. Am avut câteva proiecte comune; are un suflet deosebit de generos și se implică total pentru proiecte în beneficiul societății. Nu în ultimul rând subliniez că e căsătorit de 39 de ani cu d-na Diana Lupescu, are doi copii (Ana și Victor) și de zece ani a devenit bunic. Sunt sigur că va fi un președinte bun al României.”

 

 

 

Comentarii

loading...