21.3 C
București
vineri, 17 septembrie 2021

Fosta pesedistă, acum liberală, Roxana Pațurcă a fost dată afară din funcția de inspector școlar

„În momentul în care am aflat de afirmații denigratoare la adresa proiectului România educată, mi-am revizuit decizia”, spune ministrul.

Pațurcă spunea despre Klaus Iohannis în 2019 că „este un penal cu imunitate absolută”, iar despre proiectul România educată că e „un titlu jignitor, prin care Iohannis ne spune că nu suntem educați și că vine el să ne educe”. Totuși, liberalii se pare că nu s-au sinchisit de aceste lucruri când au invitat-o în PNL.

„Atâta vreme cat este vorba despre numiri, deci nu este vorba despre un concurs sau despre un examen, numirile se vor face pe niște criterii. În momentul în care am văzut că persoana respectivă nu are același obiectiv precum cel pe care l-am declarat, acela de a pune la punct lucrurile în Educație pornind de la singurul proiect de țară, România educată, care a beneficiat de cea mai largă consultare publică, am apreciat că nu pot continua în echipă. În momentul în care am aflat de afirmațiile denigratoare la adresa proiectului România educată mi-am revizuit decizia”, a declarat Cîmpeanu.

Ultima oră
Pe aceeași temă