Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Liviu Pop

Liviu Pop

Fostul ministru Liviu Pop va conduce Comisia de învățământ din Senat, în locul Ecaterinei Andronescu

În noua sesiune parlamentară s-au făcut schimbări în cadrul comisiilor senatoriale permanente şi de specialitate, astfel că fostul ministru al Educaţiei, senatorul Liviu Pop, a înlocuit-o pe Ecaterina Andronescu la conducerea Comisiei de învăţământ, informează Mediafax.

Mihai Diac 0 comentarii

Totodată, senatorul PSD, Viorel Arcaş, îl înlocuieşte pe Eugen Teodorovici la Comisia de buget-finanţe, după ce acesta din urmă a devenit ministrul Finanţelor.

Preşedintele Comisiei pentru cercetarea abuzurilor este senatorul PNL, Costel Şoptică. Înainte, această funcţie a deţinut-o senatorul liberal Iancu Caracotă.

Conducerea Comisiei de Apărare a fost preluată de senatorul PNL, Marcel Vela. Cel care a deţinut această funcţie a fost senatorul liberal Iulian Dumitrecu.

Comentarii

loading...