Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Daniel Dragomir  (Foto: Arhivă)

Daniel Dragomir (Foto: Arhivă)

Fostul ofițer SRI Daniel Dragomir a lansat Partidul Alianţa Naţională

Fostul ofiţer al SRI Daniel Dragomir a anunţat, duminică, într-un mesaj postat pe Facebook, înfiinţarea Partidului Alianţa Naţională.

Mihai Diac 0 comentarii

Fostul ofițer Daniel Dragomir a anunțat că noua formaţiune politică îşi bazează programul pe principii conservatoare şi patriotice, informează Mediafax.

„Anunţ astăzi înfiinţarea Partidului Alianţa Naţională, care îi are ca fondatori pe Dan Chitic, Aurelian Popa şi Lucian Dumitraşcu. Partidul Alianţa Naţională este o mişcare naţională care îşi fondează ideologia pe principii patriotice, conservatoare, de respectare a tradiţiilor şi valorilor româneşti, pe sprijinirea capitalului autohton. Susţin această mişcare naţional-patriotică, ea fiind exprimarea politică a dezideratelor România 3.0”, a anunțat Daniel Dragomir, duminică pe Facebook.

Comentarii

loading...