Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foto: Arhivă

Foto: Arhivă

Fostul premier Mihai Tudose s-a întors în PSD

Fostul premier Mihai Tudose a semnat o cerere pentru a fi reprimit în PSD.

Mihai Diac 0 comentarii

Mihai Tudose a depus la filiala PSD Brăila o cerere în care solicită să fie primit în Partidul Social-Democrat.

Cererea este datată 6 ianuarie 2020 și este contrasemnată, la data de 7 ianuarie, de un membru al filialei PSD Brăila care îl "recomandă" pe Mihai Tudose pentru a fi primit în partid. În această cerere, Mihai Tudose declară că "nu sunt membru al altui partid politic".

Mihai Tudose a demisionat din PSD acum un an, din cauza neînțelegerilor avute cu Liviu Dragnea, care la acel moment era președintele partidului. Ulterior, Mihai Tudose a intrat în partidul Pro România, condus de Victor Ponta, dar în decembrie 2019 s-a certat cu Ponta și a demisionat și din acest partid.

Comentarii

loading...