Traian Băsescu

Traian Băsescu

Fostul președinte Băsescu și fostul premier Tăriceanu vor fi audiați la Comisia SRI

Printre persoanele care sunt invitate pentru audieri, în perioada următoare, la Comisia pentru controlul SRI se află fostul președinte Traian Băsescu și fostul premier Călin Popescu-Tăriceanu, a anunțat, marți, președintele Comisiei, Claudiu Manda, citat de Agerpres.

Mihai Diac 0 comentarii

Comisia parlamentară îi va mai audia pe George Maior, fost director al SRI, și pe generalul în rezervă Florian Coldea, fost prim-adjunct al directorului SRI.

"În perioada următoare, printre persoanele pe care intenționăm să le invităm la comisie să se regăsească domnul Traian Băsescu, domnul Călin Popescu-Tăriceanu, care era vicepreședinte CSAT în 2005, domnul Coldea și domnul Maior. Nu am stabilit un calendar în acest sens, dar a fost o decizie a comisiei ca printre persoanele pe care urmează să le invităm să fie cele pe care vi le-am prezentat", a precizat Manda la o conferință de presă organizată după ședința comisiei.

El a adăugat că nu s-a stabilit clar când cele patru persoane vor fi audiate.

"Noi am hotărât ca în perioada următoare, nu am stabilit un orizont de timp pentru că depinde și de programul persoanelor pe care intenționăm să le invităm. Una dintre referiri a fost făcută inclusiv ieri în spațiul public. Domnul președinte Traian Băsescu a spus că va veni la comisie după ce vor fi audiați fostul director și fostul prim-adjunct. Mi-e foarte greu să vă răspund astăzi când va fi programată audierea fiecăreia dintre cele patru persoane, care va fi ordinea. Dar este intenția noastră de a-i invita la comisie și de a lămuri aspecte care au reieșit din activitatea comisiei", a explicat Manda.

Comentarii

loading...