Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Fostul principe Nicolae: Astăzi am pierdut cel mai bun prieten, România și-a pierdut Regele

Fostul principe Nicolae: Astăzi am pierdut cel mai bun prieten, România și-a pierdut Regele

Nicolae Medforth-Mills, nepotul Regelui Mihai, afirmă că România și-a pierdut Regele și unul dintre cei mai mari lideri ai Europei secolului XX, simbol al datoriei față de țara sa.

Mihai Diac 0 comentarii

În același mesaj, postat pe Facebook, fostul principe Nicolae mărturisește că, prin moartea Regelui Mihai, el și-a pierdut cel mai bun prieten.

"Azi, România și-a pierdut Regele și unul dintre cei mai mari lideri ai Europei secolului XX, simbol al datoriei față de țara sa. Bunicul meu a fost conducătorul care și-a iubit țara și oamenii ei cu adevărat! Astăzi, am pierdut cel mai bun prieten, pe bunicul meu, dar mă consider un om norocos pentru că am avut privilegiul să fiu crescut și format de către el, cu datoria față de țară și promisiunea că mereu voi încerca să-l fac mândru de mine. Bunicule, îmi va fi dor de tine și nu voi uita că m-ai învățat despre valori reale, nemuritoare în timp. Odihnește-te în pace!", a scris Nicolae Medforth-Mills pe Facebook.

Regele Mihai a murit, marți, la vârsta de 96 de ani.

Comentarii

loading...