Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Regele Mihai și nepotul său Nicolae

Regele Mihai și nepotul său Nicolae

Fostul principe Nicolae relatează despre ultima lui convorbire cu Regele Mihai

Regele Mihai a avut ultima lui convorbire cu nepotul său, Nicolae, după ce principele a fost exclus de la linia de succesiune.

Mihai Diac 0 comentarii

Această informație este prezentată într-un interviu acordat revistei Point de Vue de fostul principe Nicolae, preluat de revista Viva!

În acest interviu, Nicolae spune a vorbit ultima oară cu bunicul său, Regele Mihai, în anul 2015, la scurt timp după ce Casa Regală l-a înlăturat pe Nicolae de la linia de succesiune.

Fostul principe Nicolae susține că, la acel moment, în septembrie 2015, bunicul său nu "părea" conștient de decizia pe care o luase Casa Regală cu o lună mai înainte.

”A fost în septembrie 2015, exact după decizia de a mă înlătura de la linia de succesiune. Pentru o persoană de 94 de ani, el era într-o stare stabilă. Nu părea conștient de ceea ce s-a întâmplat cu o lună înainte, în august. M-a întrebat despre situația din România, depre proiectele la care lucrez și am vorbit despre pasiunile noastre comune: mașinile și avioanele”, a povestit fostul principe.

Comentarii

loading...