Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

FOTO Teodorovici în război cu internauţii

FOTO Teodorovici în război cu internauţii

Ministrul Finanţelor, Eugen Orlando Teodorovici, se află în război deschis cu internauţii, postând pe Facebook o serie de răspunsuri mai puţin reverenţioase faţă de mesajele care nu îi sunt favorabile.

Iulian Budușan 0 comentarii

Spre exemplu, la reacţia unui internaut care spunea „Incredibil. Am ajuns să mai văd o inepţie de care sunt obsedaţi mulţi români. Un post de televiziune este capabil să <> guvernanţilor ce să spună, ce să facă, ce să dreagă!”, ministrul răspunde „Cred că ai tăi te-au făcut la nevoie şi sigur le-a părut rău ! Sincer, cu faţa asta de ... nici nu ştiu ce termen să folosesc pentru unul făcut din ...”

Alt exemplu: la întrebarea „Aş vrea să ştiu de unde achită domnul Teodorovici sumele din milionul de euro pe care l-a împrumutat de la bancă”, ministrul răspunde: „Doamna (…), sper că am scris corect numele dvs., mai verificaţi asta referitoare la casele mele ! Ati dus ochii strâmb!”.

„De departe păreai ceva, de aproape mai nimic, ruşine…”este alt mesaj al unui cetăţean pentru ministrul Finanţelor, la care oficialul ripostează: „Măi Silviu (…), dacă ai avea măcar un gram de minte ... sigur ar trebui să-ţi scoţi pălăria în faţa mea şi de departe, şi mai ales de aproape!”.

„Si eu sunt convins că toate se vor rezolva într-o zi ! Fără manipulare şi fără idioţi, cel puţin nu aşa mulţi ... PS. Nu am nicio datorie la stat, nu am obţinut vreo diplomă în mod nejustificat şi nu datorez nimănui nimic ! Sunt cel puţin la fel de integru ca si dvs. şi toţi oamenii de bine, cel putin!” sau „Măi ... Căruţaşule, unde m-ai văzut tu pe mine dator la stat ? Mai mult, sunt situaţii total diferite ... Căruţaşule !”, sunt alte câteva dintre răspunsurile ministrului Finanţelor.

 

 

 

Comentarii

loading...