15.3 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăPoliticăGabriela Firea, atac la consilierii generali de la PNL

Gabriela Firea, atac la consilierii generali de la PNL

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a avut o ieșire extrem de dură la adresa liberalilor din Consiliul General, dar și la adresa lui Ludovic Orban și a liderului PNL București, Cristian Bușoi. Firea arată că liberalii blochează lucrări în Capitală pentru că au interese ascunse alături de firmele apropiate.

”Trebuie să acționăm energic pentru a discuta și a stabli încă o dată ce avem de făcut. În primul rând, în ceea ce privește gropile, seriozitate maximă solicit. Eu știu că ați monitorizat deja și avem o situație foarte clară a gropilor, a acestor cratere de pe străzile și trotuarele Capitalei.

Aș face o paranteză și aș dori să explic bucureștenilor că dacă domnii consilieri generali din opoziție, în special cei din partea PNL, ar fi înțeles că este în interesul cetățenilor să rezolvăm cât mai rapid aceste probleme, însă din nefericire, din cauza unor oameni care se gândesc

Fac un apel direct la domnul europarlamentar Cristian Bușoi, dar și la domnul președinte al PNL, Ludovic Orban, care a fost și viceprimar al Capitalei și parcă a uitat cât de greu se conduce o primărie. Dacă domnii de la PNL nu se opuneau din răsputeri unui tip de administrație modern, noi am fi dat aceste lucrări către firmele proprii, nu am fi mers pe vechile contracte, mult mai costisitoare pentru bucureșteni.

Vom face un calcul și vom vedea cât ar fi costat asfaltările din această primăvară cu propriile companii și cât va costa acum factura pe vechile contracte, iar diferența o vom imputa consilierilor generali ai PNL și domnului Ludovic Orban.

Din cauza celor de la PNL, noi trebuie să ne rugăm, din nou, de vechii constructori și să fim așa cum zicea un celebru personaj politic: cu căciula în mână.

Consilierii generali ai PNL au interese personale, au interese cu firmele de casă și nu vor să se oprească. Ei o duc foarte bine, cu vacanțe exotice, cu haine de firmă, ei o duc foarte bine”, a declarat Gabriela Firea.

Cele mai citite

Despăgubiri record după prăbușirea podului Francis Scott Key din Baltimore

Despăgubirile pe care le vor plăti companiile de asigurări în urma prăbușirii podului Francis Scott Key din Baltimore ar putea să fie cele mai...

Zeci de angajați ai combinatului de alumină Alum SA din Tulcea vor fi disponibilizați de luni

Circa 80 din cei 186 de angajaţi ai combinatului de alumină Alum SA din Tulcea vor rămâne fără locuri de muncă, începând de luni,...

Guvernul va da un OUG joi prin care numărul funcțiilor de conducere ar putea ajunge la 10% în aparatul de stat

Guvernul urmează să aprobe în şedinţa de joi un proiect de ordonanţă de urgenţă(OUG) privind modificarea unor măsuri fiscal-bugetare, precum posibilitatea stabilirii, în anumite...
Ultima oră
Pe aceeași temă