10.2 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăPoliticăGabriela Firea: Normal și democratic trebuia acceptată propunerea PSD de prim-ministru

Gabriela Firea: Normal și democratic trebuia acceptată propunerea PSD de prim-ministru

„Din păcate, nu observ nicio schimbare de atitudine în bine a preşedintelui şi a PNL faţă de români. Votul acestora a fost foarte clar, explicit şi anume s-a votat în principal pentru schimbare, iar schimbarea se traduce în acest moment printr-o altă formulă guvernamentală. Sub nicio formă românii nu au votat pentru ca PNL să se perpetueze la Palatul Victoria, ci dimpotrivă.”, a spus sâmbătă Gabriela Firea, într-o emisiune la Antena 3.

Fostul primar general al Capitalei este de părere că viitoarea majoritate parlamentară trebuie să treacă de votul parlamentarilor, nu stabilită prin întâlniri mai mult sau mai puțin oficiale între reprezentanții unor partide.

„Normal şi democratic şi ca o dovadă a respectului faţă de votul românilor trebuia să fie acceptată propunerea noastră de prim ministru şi anume profesorul Alexandru Rafila şi în jurul acestei personalităţi să se constituie formula guvernamentală, pentru că majoritatea trebuie testată în Parlament, nu la discuţii oficiale, formale sau informale, pe la vile sau pe la alte locaţii.”, a completat Gabriela Firea.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă