Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Gabriela Firea, pildă pentru Liviu Dragnea: ”Să întorci şi celălalt obraz, nu dinte pentru dinte”

Gabriela Firea, pildă pentru Liviu Dragnea: ”Să întorci şi celălalt obraz, nu dinte pentru dinte”

Primarul general Gabriela Firea a declarat vineri seară că nu toate guvernele PSD-ALDE au susţinut proiectele Primăriei Capitalei, și că a rezolvat cu premierul Viorica Dăncilă ”în două săptămâni” ce nu a reuşit cu cele două guverne anterioare.

Adrian Bărbulescu 0 comentarii

Gabriela Firea a fost întrebată, la Antena 3, ce pildă i-ar transmite preşedintelui PSD, Liviu Dragnea. ”Cred în echipa noastră şi în oameni. Domnul Dragnea este un om credincios. (...) Eu sunt pentru principiul: să întorci şi celălalt obraz, nu dinte pentru dinte, apropo de Vechiul şi Noul Testament. Într-adevăr, în ziua de astăzi, în care duritatea este o virtute pentru mulţi, se consideră o slăbiciune să recomanzi permanent şi tu să procedezi de această manieră în care tu să încasezi permanent şi să întorci şi celălalt obraz pentru că, la un moment dat, e posibil ca echipa să fie demobiloizată şi să te condidere un lider slab, cu puţină forţă şi că te ascunzi după aceste cuvinte din Biblie”, a spus Gabriela Firea.

Ea a apreciat că Liviu Dragnea i-a arătat încredere de-a lungul timpului. ”M-a propus să fiu candidat pentru Primăria Generală şi mi-a susţinut proiectele. Nu toate guvernele PSD-ALDE mi-au susţinut proiectele şi nu sunt ale mele”, a mai spus Gabriela Firea.

Vorbind despre Spitalul Metropolitan, primarul general a afirmat că a rezolvat, după opt luni de zile, ”ceea ce putea să se rezolve foarte simplu”. ”A fost foarte greu, deşi lucrurile erau simple. Foarte multe minciuni. Ni se spunea: «Proiectul de hotărâre este gata, urmează să intre în şedinţă». El nici nu era conceput. (...) Nu te aştepţi la oameni serioşi, colegi de partid să judece cu dublă măsură lucrurile. (...) Mă bucur că în acest moment cu doamna prim-ministru Viorica Dăncilă am rezovat în două săptămâni ce nu am rezolvat cu două guverne anterioare. Îmi pare rău să spun acest lucru. Domnul Mihai Tudose a recunoscut că a fost minţit de unii miniştrii şi unii secretari de stat”, a mai spus Gabriela Firea.

Comentarii

loading...