Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foto: INQUAM PHOTOS

Foto: INQUAM PHOTOS

Gabriela Firea s-a ales cu plângere penală în cazul Constanda

Alianța USR – PLUS București a anunțat că a depus plângere penală împotriva Gabrielei Firea, primarul general al Capitalei, pe care o acuză de abuz în serviciu.

Petronel Tudor 0 comentarii

Gabriela Firea trebuie să explice procurorilor amănuntele încheierii acordului de plată cu Costică Constanda, document care, în opinia celor din Alianța USR – PLUS, încalcă legea prin stabilirea unor despăgubiri care sunt mai mari decât sumele aprobate de Consiliul General al Capitalei pentru despăgubiri civile de achitat în 2020.

„Darea în plată a Satului Francez era ultimul tun de mandat al Gabrielei Firea. Din fericire, l-am oprit la timp. Însă actualul primar trebuie să răspundă pentru Acordul ilegal pe care l-a încheiat cu Constanda. De 5 ori a încercat să treacă acest proiect. Ne-a ameninţat, a încercat să ne intimideze, dar nu a reuşit. S-a dovedit însă că noi am avut dreptate. Preţul dării în plată era prea mic, evaluarea era făcută în favoarea lui Constanda, iar Acordul conţine multe ilegalităţi care nu pot fi trecut cu vederea.”, spune Ana Ciceală, liderul consilierilor USR, citată de News.ro.

În aceeași notă, Vlad Voiculescu, propunerea Alianței USR – PLUS București pentru funcția de viceprimar al Capitalei, consideră că Gabriela Firea trebuie să plătească pentru corupția din sânul instituției pe care a condus-o în ultimii patru ani.

„Corupţia şi incompetenţa nu au ce să caute în Primărie. Sper ca Gabriela Firea să plătească penal pentru toate ilegalităţile pe care le-a făcut. Şi să plătească politic, la vot, pentru incompetenţa, indiferenţa şi corupţia pe care le-a patronat la Capitală.”, a spus Vlad Voiculescu.

Comentarii

loading...