10.5 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăPoliticăGalaţi: Europarlamentarul Dan Nica, reales preşedinte al organizaţiei judeţene PSD

Galaţi: Europarlamentarul Dan Nica, reales preşedinte al organizaţiei judeţene PSD

Dan Nica conduce PSD Galaţi încă din anul 2003. La aceeaşi conferinţă de alegeri, preşedintele Consiliului Judeţean Galaţi, Costel Fotea, a fost reales preşedinte executiv al PSD Galaţi şi au fost aleşi şi 17 vicepreşedinţi.

Tot vineri, a avut loc şi Conferinţa municipală de alegeri, în care deputatul Florin Popa a fost reales preşedinte al Organizaţiei Municipale PSD Galaţi, iar primarul Ionuţ Pucheanu a fost ales preşedinte executiv.

Dan Nica a declarat, într-o conferinţă de presă, că PSD Galaţi şi-a propus să câştige toate alegerile care vor urma.

“Strategia pe care o vom urma este câştigarea tuturor confruntărilor electorale: alegerile prezidenţiale din 2019, alegerile locale şi parlamentare din 2020. De asemenea ne-am propus să păstrăm funcţia de preşedinte CJ, dar şi cele 42 de funcţii de primar, la care să adăugăm încă cinci-şase. La prezidenţiale ne-am propus să repetăm măcar scorul din 2014. Un alt obiectiv este să implementăm obiectivele şi strategiile economice, sociale şi politice, care au mai rămas, din Programul de guvernare 2016-2020”, a spus Dan Nica.

La alegerile prezidenţiale din 2014 în turul doi de scrutin PSD a obţinut în judeţul Galaţi, cu Victor Ponta candidat, 54,02% din voturi.

Eurodeputatul Dan Nica a mai anunţat că vineri s-a lansat procedura de licitaţie pentru drumul rapid Galaţi-Brăila, iar pe 15 august aceeaşi procedură va fi lansată pentru Centura ocolitoare a municipiului Galaţi.

Cele mai citite

Accident rutier pe DN2-E85, în județul Buzău. Două femei au ajuns la spital

Două femei în vârstă de 32 de ani şi 39 de ani au fost transportate de urgenţă la spital vineri, în urma unui accident...

Părerea românilor despre cazinourile pe bani reali

În momentul de față se discută foarte mult la nivel național despre cazinouri și platforme care oferă jocuri pe bani reali. Operatorii de jocuri...

Președintele COSR confirmă: „Șansele Simonei Halep de a primi un wild card la Jocurile Olimpice sunt importante”

Preşedintele Comitetului Olimpic şi Sportiv Român (COSR), Mihai Covaliu, a declarat că şansele Simonei Halep de a primi un wild card la Jocurile Olimpice...
Ultima oră
Pe aceeași temă