Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

George Cristian Maior

George Cristian Maior

George Maior, ambasadorul României în SUA, va fi audiat la 27 februarie de Comisia SRI

Fostul director al Serviciului Român de Informaţii, George Cristian Maior, va fi audiat în data de 27 februarie în Comisia parlamentară de control asupra activității SRI, informează Mediafax.

Mihai Diac 0 comentarii

Anunțul a fost făcut, vineri, de președintele Comisiei parlamentare, Claudiu Manda (PSD), după întrevederea acestuia, între patru ochi, cu George Cristian Maior - în prezent, ambasadorul României în SUA.

Întâlnirea de vineri a celor doi oficiali a avut loc la Parlament și a durat mai bine de o oră.

"Am discutat partea de proceduri. A fost o discuţie corectă, normală şi foarte deschisă şi este interesat să clarifice aspectele care îl vizează. Nu am discutat în detaliu, am spus că vom discuta şi aborda subiectele discutate de cei care au venit la comisie, cele care sunt în spaţiul public", a declarat vineri, Claudiu Manda, şeful Comisiei de Control SRI.

George Maior este aşteptat, în data de 27 februarie, la ora 11, la Comisia SRI.

Comentarii

loading...