Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

George Șerban, fost deputat liberal, critică reacția lui Barna și Maior la adresa lui Giuliani

George Șerban, fost deputat liberal, critică reacția lui Barna și Maior la adresa lui Giuliani

George Șerban, fost deputat liberal, a criticat reacția lui Dan Barna, președintele USR, și a lui George Maior, ambasadorul României în Statele Unite, cu privire la scrisoarea lui Giuliani.

Rl online 0 comentarii

„Vă dați seama cât de afectați sunt toți șobolanii de scrisoarea lui Giuliani - da, avocatul lui Donald Trump - dacă s-au deranjat instantaneu la stomac și „se exprimă”, în spiritul maladiei. Începând cu Maior și terminând cu președintelui USR, al cărui nume nu-l știau nici cei doi USRiști. Abia al treilea mi-a zis „cred ca Barna sau așa ceva”. Oameni importanți”, a scris George Șerban pe Facebook.

„Despre Maior, pot cita din înțelepciunea poporului: haina îl face pe om, iar funcția îl prostituează,” a continuat acesta.

George Șerban a făcut parte din Comisia pentru apărare, ordine publică și siguranță națională a Camerei Deputaților, iar din octombrie 1998 și până în 2000 a fost președinte al Comisiei speciale a Camerei Deputaților și Senatului pentru exercitarea controlului parlamentar asupra activității Serviciului de Informații Externe.

 

Comentarii

loading...