23 C
București
sâmbătă, 25 septembrie 2021

George Simion: „Noi cei de la AUR am încurcat multe socoteli și suntem bucuroși pentru asta”

Unul dintre cei doi lideri ai partidului AUR, George Simion, s-a declarat bucuros că partidul său a „încurcat multe socoteli” în zona politică.

„Noi cei de la AUR se pare că am încurcat multe socoteli și suntem bucuroși pentru asta”, a declarat, luni la amiază, George Simion, imediat după întâlnirea delegației AUR cu președintele Klaus Iohannis.

Întâlnirea de la Cotroceni a fost în seria consultărilor pe care șeful statului le desfășoară cu partidele parlamentare, în scopul desemnării unui nou premier și a formării unei majorități parlamentare care să susțină viitorul Executiv. Partidul AUR a avut și el o propunere de prim-ministru, în persoana lui Călin Georgescu. 

Întrebat de jurnaliști ce a discutat cu liderul PSD, Marcel Ciolacu, înainte să ajungă la consultările de la Cotroceni (întâlnire pe care Ciolacu deja o confirmase), George Simion nu a dezvăluit conținutul discuției, dar a precizat că reprezentanți ai AUR au avut discuții nu doar cu PSD, ci și cu PNL și cu USR – PLUS.

Mihai Diac
Experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online, dintre care, din anul 2015, la ziarul "România liberă".
Ultima oră
Pe aceeași temă