10.3 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăPoliticăGhinea: Ar fi nedrept să i se ceară lui Barna să nu...

Ghinea: Ar fi nedrept să i se ceară lui Barna să nu candideze la șefia USR PLUS

Ghinea a spus, la Digi24, că îl susţine pe Dan Barna „fără discuţie”, pentru că acesta a transformat USR dintr-o formaţiune „care era să moară”, într-un „partid mare, care a ajuns la guvernare”.

„Dan Barna e cel mai bun să continue. Ar fi foarte nedrept să i se ceară lui Dan Barna să nu candideze. Orice fel de competiţie are un element de suspans, unii vor fi supăraţi, dar nu putem să nu îi dăm partidului o şansă de a merge mai departe. Cel mai bun e cel care a făcut partidul cum e acum, un partid matur. Iată că peformăm. Suntem un partid matur, stabil, democratic”, a explicat Ghinea.

Declarația lui Ghinea vine după ce Digi24 a publicat informația că Dacian Cioloș i-ar fi propus ca niciciunul dintre ei să nu candideze la șefia partidului la congresul din toamnă.

Întrebat despre o posibilă candidatură a lui Cătălin Drulă, Ghinea a subliniat din nou că îl încurajează pe Dan Barna să rămână în cursă şi că îl sprijină cu tot ce poate.

 

Cele mai citite

Boloș. după discuțiile cu agențiile internaționale, în SUA. VIDEO

Agenţiile ne-au reconfirmat ratingul suveran şi perspectiva stabilă, dar asta nu înseamnă că nu există loc de creştere, pentru că investitorii străini au tendinţa...
Ultima oră
Pe aceeași temă