Ghinea: Ar fi nedrept să i se ceară lui Barna să nu candideze la șefia USR PLUS

Ghinea: Ar fi nedrept să i se ceară lui Barna să nu candideze la șefia USR PLUS

Ministrul Investiţiilor şi Proiectelor Europene, Cristian Ghinea, crede că că ar fi nedrept să i se ceară lui Dan Barna să nu candideze la conducerea USR PLUS, în contextul în care Dacian Cioloş i-a propus lui Dan Barna să nu candideze niciunul pentru şefia partidului.

Ioana Oancea 0 comentarii

Ghinea a spus, la Digi24, că îl susţine pe Dan Barna „fără discuţie”, pentru că acesta a transformat USR dintr-o formaţiune „care era să moară”, într-un „partid mare, care a ajuns la guvernare”.

„Dan Barna e cel mai bun să continue. Ar fi foarte nedrept să i se ceară lui Dan Barna să nu candideze. Orice fel de competiţie are un element de suspans, unii vor fi supăraţi, dar nu putem să nu îi dăm partidului o şansă de a merge mai departe. Cel mai bun e cel care a făcut partidul cum e acum, un partid matur. Iată că peformăm. Suntem un partid matur, stabil, democratic”, a explicat Ghinea.

Declarația lui Ghinea vine după ce Digi24 a publicat informația că Dacian Cioloș i-ar fi propus ca niciciunul dintre ei să nu candideze la șefia partidului la congresul din toamnă.

Întrebat despre o posibilă candidatură a lui Cătălin Drulă, Ghinea a subliniat din nou că îl încurajează pe Dan Barna să rămână în cursă şi că îl sprijină cu tot ce poate.

 

Comentarii

loading...