Ghiță: "Ambasadorul Klemm, în mai multe zone, a spus foarte clar: noi îl vrem pe Cioloș"

Ghiță: "Ambasadorul Klemm, în mai multe zone, a spus foarte clar: noi îl vrem pe Cioloș"

Ghiță a făcut câteva dezvăluiri despre momentul în care Victor Ponta și-a dat demisia din funcția de premier, iar Dacian Cioloș a ajuns la Palatul Victoria. Conform lui Ghiță, totul a fost pus la cale de Liviu Dragnea, Klaus Iohannis și ambasada SUA în România.

Iulian Budușan 0 comentarii

”Momentul instalării ”guvernului meu” a fost unul cu multe peripeții, cu un ansamblu de chichițe și întâmplă la limita regulilor democratice.”, a precizat Ghiță.

”În acea bătălie, Dragnea a fost convins să pună la dispoziție majoritatea din Parlament, Dâncu a vrut să ajungă prim-ministru, a ajuns prim-vice-prim-ministru, iar Iohannis a acceptat acest joc între PNL, PSD, USR, cu condiția să fie protejatul ambasadei SUA, domnul Cioloș, premier. Ambasadorul Klemm, în mai multe zone, a spus foarte clar: noi îl vrem pe Cioloș și și-a dorit să fie Cioloș premier și apoi, dar nu s-a mai putut, pentru că a luat PSD peste 50%.

Dragnea e un politican abil, știe când să joace, când să nu. A înțeles jocul lui Ponta și a decis să le dea tefeliștilor și useriștilor guvernarea, ca să arate cât de pricepuți sunt. Au mai fost niște momente atunci, presiunile făcute asupra lui Gabriel Oprea, Tăriceanu...Momentul instalării ”guvernului meu” a fost unul cu multe peripeții, cu un ansamblu de chichițe și întâmplă la limita regulilor democratice. Dacă nu respecți jocul, așa cum îl joacă tot Occidentul, rezultatul dintr-un incest politic e un avorton guvernamental.”, a spus Sebastian Ghiță.

Comentarii

loading...