23.9 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăPoliticăGhiță: "De astăzi, mie îmi este frică să mai ies din casă,...

Ghiță: “De astăzi, mie îmi este frică să mai ies din casă, să mă întâlnesc cu oameni”

Fugarul Sebastian Ghiță susține că se simte amenințat după declarațiile lui Florian Coldea, care a vorbit despre trădare și trădători de țară. Ghiță consideră că acel mesaj este unul direct pentru el și afirmă că se teme inclusiv pentru viața lui.

”Evident că la astfel de cuvinte, spuse de altfel de oameni mă gândesc la ce-i mai rău. Mai ales pentru relația pe care am avut-o, pentru că ne întâlneam, ne-am crescut copiii împreună.

Practic, acel ”destinul îi va sfârși tragic” sunt cuvinte cât se poate de amenințătoare (…) M-a îngrozit și pe mine, am stat, am tras aer în piept. Am fugit de acolo tocmai pentru că am simțit astfel de lucruri și poate acum unii înțeleg de ce am ales să plec din România. De astăzi, mie îmi este frică să mai ies din casă, să mă întâlnesc cu oameni. Vedeți ce se discută în toată lumea, cu acel caz de la Londra cu uciderea spionilor.

Îmi este frică, nu știu ce se va întâmpla începând de astăzi. Iată că această strategie de a pune pumnul în gură celor care știu lucruri nu se mai face pe ascuns, se face public.

Vreau să vă întreb despre ce trădare vorbim, despre ce Iudă vorbim? Eu nu mi-am trădat prietenul, că nu eu i-am făcut lui dosare, el mi-a făcut mie!”, a spus Sebastian Ghiță, la România TV.

Sebastian Ghiță a explicat că va discuta cu avocații pentru a găsi o soluție legală prin care să se protejeze.

”O să vorbesc cu avocații și voi încerca să găsesc o soluție pentru a mă proteja, pentru că lucrurile au luat-o cu adevărat razna. Ceea ce vedem acum întărește ceea ce se tot aude, că absolut tot ce se întâmplă în România este un plan bine pus la cale din afara țării, iar Coldea și Kovesi au jucat după planul acestor oameni”, a mai spus Ghiță.

Cele mai citite

Tendințe de Culori și Materiale pentru 2024: O Privire Asupra Designului Interior

Anul 2024 aduce o schimbare notabilă în preferințele de culori și materiale în lumea designului interior, reflectând o nevoie crescândă de confort, sustenabilitate și...

Înscriere la facultate, înainte de absolvirea Bacalaureatului. Pentru cei care vor o carieră în dezvoltarea de jocuri video

BISM (Bucharest International School of Management) și Amber Studio, în colaborare cu prestigioasa Abertay University din Marea Britanie, pregătesc începând cu luna septembrie lansarea...

Nicolae Ciucă, la 20 de ani de la aderarea României la NATO: „Aceste două decenii au reprezentat cea mai bună perioadă din istoria noastră”

Preşedintele Senatului, liderul PNL Nicolae Ciucă, a evidenţiat, vineri, într-un mesaj transmis cu prilejul împlinirii a 20 de ani de la admiterea României în...
Ultima oră
Pe aceeași temă