12 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăPoliticăGhiță spune că șefa DNA era rar văzută fără Florian Coldea

Ghiță spune că șefa DNA era rar văzută fără Florian Coldea

În timpul interviului difuzat miercuri seară la Antena 3, Sebastian Ghiță i-a arătat lui Ion Cristoiu o fotografie de pe telefonul său mobil care ar dovedi că șefa DNA, Laura Codruța Kovesi, l-ar fi vizitat acasă.

Sebastian Ghiță nu a fost de acord ca fotografia respectivă să devină publică. „Fotografia există. Sebastian Ghiță nu minte, doamna Codruța Kovesi nu spune adevărul”, a spus Ion Cristoiu după ce a văzut fotografia.

„În fotografie sunt membri ai familiei mele. (…) Această poză este de la mine de acasă. La mine acasă, în Ploiești”, a spus Sebastian Ghiță, adăugând că și Florian Coldea venea acolo.

Potrivit lui, Codruța Kovesi era rar văzută fără Florian Coldea.

„Aveau o relație profesională mai strânsă”, a mai spus afaceristul.

Iată cele mai importante declarații făcute de Sebastian Ghiță:

Kovesi era procuror general și am cunoscut-o la SRI. La un eveniment SRI veneau foarte mulți oameni. Codruța Kovesi era procurorul general al României, era coadă să-i strângă lumea mână și eu m-am dus la coadă(…). I-am adus lui Kovesi lăutari la Sinaia.

Întrebat care erau rostul acestor petreceri ale SRI, Sebastian Ghiță a spus că erau prieteni și se întâlneau pentru a schimba păreri.

„Și-ar fi dorit toți să ajungă la cât mai multe petreceri ale SRI. Directorul SRI știe foarte multe lucruri și îți poate da un sfat bun. (…) Pentru mine era o dorință zilnică de a învăța, de a cunoaște și cred că mulți oameni o au”.

Vezi în materialul video de mai jos cine venea la petrecerile SRI!

Cele mai citite

Securitatea și sănătatea în muncă – serviciu obligatoriu pentru orice afacere din România

Companiile active cu minim un angajat au obligația de a respecta un protocol foarte strict pentru a asigura întregului personal condiții sigure de muncă....

România deschide dosare penale pentru spectacolele pirotehnice de pe stadioane; Ungaria se mândrește cu ele. FOTO

În țara noastră, introducerea de articole pirotehnice pe arenele sportive este interzisă, iar președintele FC Rapid București, Daniel Nicolae, și un lider galeriei giuleștene...

Un bărbat din Harghita a găsit un proiectil și două cartușe în curtea casei

Un bărbat dintr-un sat din Harghita a sunat miercuri seara la 112 și a anunțat că a găsit în curte în urma unor săpături,...
Ultima oră
Pe aceeași temă