Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Senatorul USR Mihai Goţiu: "Nu ne-au speriat"

Senatorul USR Mihai Goţiu: "Nu ne-au speriat"

Goţiu (USR): Gazele lacrimogene şi tunurile cu apă nu ne-au speriat

Senatorul USR Mihai Goţiu a declarat că gazele lacrimogene, tunurile cu apă şi sutele de persoane care au fost nevoite să suporte îngrijiri medicale nu i-au speriat pe manifestanţii din Piaţa Victoriei, ci i-au unit.

Florin Budescu 0 comentarii

"Abuzurile nu ne sperie! Ne unesc! 100.000 de cetăţeni au ales să fie liberi şi s-au scuturat de frică, ieşind, aseară, din nou, în stradă. Şi, sunt convins, suntem mult mai mulţi cei care suntem decişi să luptăm până la capăt pentru un viitor european al României.

Liviu Dragnea, Codrin Ştefănescu, Liviu Pop, Călin Popescu Tăriceanu, Cătălin Rădulescu şi mulţi alţi lideri PSD şi ALDE au ales să facă zid comun pentru protejarea lui Carmen Dan, prefectului Capitalei şi a şefilor din Jandarmerie după tot ce s-a întâmplat, vineri seara, în Piaţa Victoriei din Bucureşti.

Aproximativ 100.000 de cetăţeni români au ieşit, însă, ieri seară (sâmbătă), în pieţele din Bucureşti, Cluj, Sibiu, Timişoara, Braşov, Iaşi şi în multe alte localităţi din ţară şi din diaspora, pentru a-şi exprima nemulţumirea faţă de tot ceea ce s-a întâmplat cu o zi mai devreme.

Gazele lacrimogene şi tunurile cu apă, sutele de persoane care au fost nevoite să suporte îngrijiri medicale nu ne-au speriat, ci ne-au unit. Vă mulţumesc tuturor celor care le-aţi transmis acest mesaj fără echivoc celor care au ales să reprezinte doar interesele hoţilor şi impostorilor care au pus pe butuci ţara asta şi care a izgonit milioane de cetăţeni români dincolo de graniţe", a scris duminică Goţiu pe Facebook.

Potrivit lui Goţiu, faptul că Dragnea, Tăriceanu, PSD şi ALDE consideră ca fiind "justificate" intervenţiile Jandarmeriei "nu prea lasă loc de dubii: că atacul asupra protestatarilor paşnici a fost ordonat politic, că nu s-a dorit vreun moment anihilarea celor câtorva persoane violente, ci folosirea lor ca pretext pentru a transmite un mesaj de forţă", chiar cu riscul de a-i băga în spitale pe cetăţenii români.

"Ei bine, după cum s-a văzut aseară, intimidarea nu şi-a atins scopul. Când viitorul României ne este furat pe faţă, nu ne sperie nici gazele, nici tunurile cu apă, nici bastoanele! Doar ne unesc", a mai scris senatorul, citat de Agerpres.

Comentarii

loading...